Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AC Schnitzer AC 12 RS: tuningový paket pro K1200R Sport

Roman Daněk
Diskuze (4)
Známý tuner vozů BMW, společnost AC Schnitzer, se mimo jiné zabývá i tuningem motocyklů. Jedním z jeho posledních nabídek je kompletní paket pro novinku letošní sezóny, polokapotovaný model K1200R Sport.

Předlohou pro K1200R Sport je roadster K1200R, nejsilnější naháč na světě. Kopie tvarů z futuristického roadsteru je patrná už při letmém pohledu na motocykl. Tuner AC Schnitzer přidal k polokapotované masce i částečnou kapotáž pod motorem a oplastoval i druhou polovinu sedla. Kdo by chtěl zvýšit výkon agregátu, může toho docílit přeprogramováním řídící jednotky a novým výfukovým systémem, kde nechybí ani laděný tlumič.

AC Schnitzer dále vyměnil kola a v tuningovém paketu jsou 17palcové disky AC S1 s pěti paprsky. Díky odlehčeným materiálům došlo ke snížení celkové hmotnosti o 8 kg., což se jistě kladně podepíše na ovladatelnosti stroje a akceleraci. Nad zadním kolem se objevil karbonový blatník a celá úprava je podtržena bílou barvou kapot a nádrže.

Tip: Přečtěte si test BMW K1200R Sport.

Roman Daněk
Diskuze (4)
Avatar - da_b0mb
31. 5. 2007 20:35
Parada
Vkusne provedeno,jak jinak od teto firmy! A ta spolecna fotka :yes:
31. 5. 2007 10:54
Podareny Tuning
Nejvetsi poctou tunera je, kdyz finalni vytvor vypada, jako by jej zpachal sam puvodni vyrobce... Nebyt tam ty popisky, tak to pusobi jako tovarni tuning. Myslim, ze to vypada lepe nez bez uprav a to se stava veru malokdy...
31. 5. 2007 10:35
mooc pekne
co dodat proste nadhera a hlavne super dilenske zpracovani