Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AC Schnitzer BMW 3 kombi – plastika pro krásku

Miroslav Kudělka
Diskuze (44)
Nové BMW řady 3 se v provedení kombi pyšní elegantním, sportovním vzhledem, který u Schnitzera posunuli ještě dále do sportovního. Nechybí ani koníky navíc.

Nové BMW řady 3 se v provedení kombi pyšní elegantním, sportovním vzhledem, který u Schnitzera posunuli ještě dále do sportovního. Nechybí ani koníky navíc.

S přípravou doplňků pro nové kombi BMW 3 měli u Schnitzera poněkud více starostí než obvykle, protože je připravovali i pro vozy vybavené již továrním kitem M-Technik. Výsledkem jsou nakonec dvě verze pro přední i zadní spoiler. Zatímco pro sériové modely jsou k dispozici celé spoilery, pro již upravené vozy jsou připraveny jen doplňkové dělené spoilery. Na boky vozu naopak existuje jen jediná sada a to pro vozy bez továrního kitu, protože pro ty již upravené nebyla potřeba. Střešní spoiler nad zadní dveře je ještě ve vývoji. Připravena jsou také sportovní zpětná zrcátka a na boky také chromované lišty. Do výřezů v zadním spoileru pod nárazníkem je připraven koncový tlumič výfuku určený pro všechny varianty motorů.

Úpravy se nevyhnuly ani podvozku, kde lze získat dvě varianty. Jednou jsou jen kratší pružiny snižující vůz o 25 mm, druhou je sada i s tlumiči. Jistotu v zatáčkách posilují zkrutné stabilizátory a výztuha mezi uchycením předních pružících jednotek v motorovém prostoru. Vlastnosti podvozku doplňují široká a velká kola 245/30 R 20 vpředu i vzadu.

Stejně jako pro sedan i pro kombi je připravena přídavná řídící jednotka pro vznětový čtyřválec 2.0d. Ta mu pomáhá k dosažení výkonu 147 kW (200 k) a točivému momentu 400 Nm. Tyto hodnoty stačí na zrychlení z 0-100 km/h za 8,4 sekundy a dosažení nejvyšší rychlosti 228 km/h. Pro interiér jsou k dispozici obvyklé hliníkové doplňky, volanty či koberce s logem úpravce.

Miroslav Kudělka
Diskuze (44)
28. 11. 2005 21:24
Re: Mno..
Nijak jsem nepřestřelil. Napsal jsem srandičku - že zatím nerozezná Lexus od Getzus, připojil smajlíka s jedním okem zavřeným a ještě palec nahoru. O on se uráží... k tomu nemám slov. Přečti si to podrobně od shora. Vždy je důležitý začátek.
27. 11. 2005 19:14
Re: METR + BMW
:-) :yes:
26. 11. 2005 22:19
Re: METR + BMW
:yes: :yes: pěkné :yes:
26. 11. 2005 21:59
Re: METR + BMW
Vetřelec... brácho... dokonalá atmosféra... nepřekonatelnej příběh. Ian Holm jako kyborg... na to se nedá zapomenout. P.S. Běželo to tu za komoušů. Fronty byly tak kolem 100 metrů. V kině U hradeb jsi dal uvaděči dvacku do kapsy, předtím ovšem dvacku u vchodu... a ten uvaděč ti půjčil židli. Vnesl jsi ji mezi písmenem A a L (na plátně) do sálu a sedl sis. To bylá krááálovská židle. Přenesla tě z toho komunistickýho lágru někam daleko do galaxie... Chodil jsem na to snad tejden stále za sebou... Na tu samou židli... :-) P.S. Jo, napiš o Subaru. :yes:
26. 11. 2005 21:45
Re: METR + BMW
Teď jsem vlezl k Subaru.cz... nemohu tam spatřit sedan Legacy zezadu... Koukal jsem na motorizaci, je tam 160 koní a 240, ten třílitr... mezi tím není nic? Ten Forster má ten 2,5 na 230 konících a to bude určitě dobré svezení. Trochu mě u Legacy zaráží ta pomalost zrychlení i u toho třílitru... 8,2...