ADUSUM rozšiřuje služby o značku MINI

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Pražská společnost ADUSUM již od roku 1996 příjemným způsobem určuje směr nezávislých autoservisů nabízejících služby na srovnatelné úrovni jako servisy autorizované. A to za ceny, které si může dovolit každý.

Specializací společnosti ADUSUM je servis a prodej švédských vozů VOLVO a SAAB. Od září 2011 se nabídka rozšiřuje o vozy značky MINI.

„Abyste odváděli dobrou práci, musí Vás bavit. Vozy Volvo a Saab jsou pro nás s bratrem srdeční záležitostí již od dětských let. Proč jsme se rozhodli přidat MINI? Jedná se o kvalitní, kompaktní a veselé vozy, jejichž majitelé se při nákupu neřídí pouze hlavou, ale i srdcem“ říká Jan Hák, šéf provozu společnosti ADUSUM.

V portfoliu nabízených služeb společnosti ADUSUM nalezneme jak servis, tak i prodej kvalitních vozů VOLVO, SAAB a MINI. Výhodné finanční služby jsou v dnešní době samozřejmostí všech dobrých prodejců – ADUSUM nabízí pro nákup vozů jak úvěr, tak leasing. Přijímání platebních karet, bezplatné připojení k WIFI, náhradní vůz s 50% slevou po dobu opravy, či na prodávané vozy poskytovaná nadstandartní záruka obsažená v základní kupní ceně jsou u společnosti takové velikosti velmi příjemným překvapením.

Z další nabídky za zmínku ještě stojí ADUSUMassistance 24/7 – služba pro všechny zákazníky společnosti, která funguje 24h denně, 7 dnů v týdnu.

Služba ADUSUMindividual je služba, díky které si může každý zákazník nechat upravit vůz dle svých specifických požadavků – zakázkové precizní obšívání interiérů kvalitní kůží, sportovní nerezové výfukové systémy Sport Flow, nastavení podvozků Bilstein, kvalitní výkonné brzdy EDC či optimalizování výkonu BSR využívá dle slov pana Háka čím dál větší množství zákazníků. Inu, ani v této době, ne každý chce jít s davem….

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly