Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Akce 24 hodin Opel již potřetí

Michal Otruba
Diskuze (21)
Přemýšlíte nad pořízením nového vozu? A dokonce uvažujete nad značkou Opel? Výborně, máme pro vás radu: počkejte si do pátku!

Pokud si totiž počkáte do pátku 9. března, můžete si koupit svůj vysněný vůz značky Opel se slevou až 200.000 Kč. Importér této značky v pátek rozjíždí již třetí ročník kampaně “24 hodin Opel,“ při které budou mít dealeři Opel otevřeno 24 hodin nonstop. Začátek této velké prodejní a zároveň slevové akce je načasován na pátek 9. března na 12:00 a konec bude o 24 hodin později – v sobotu 10. března ve 12:00.

„Pro už třetí ročník kampaně „24 hodin Opel“ je připraveno několik stovek modelů všech tříd, přičemž slevy – v závislosti na zvoleném modelu – činí až 200 tisíc korun,“ vysvětluje Wojciech Masalski, ředitel českého zastoupení GM Southeast Europe. „Nabídka vozů zařazených do kampaně „24 hodin Opel“ je bohatá, přesto by zájemci neměli příliš váhat. Tím spíš, že i tady bude platit: Kdo dřív přijde, ten bude mít samozřejmě větší výběr!“

Představitelé importéra předpokládají, že třetí ročník kampaně “24 hodin Opel“ přivede k dealerům Opel spoustu koupěchtivých zákazníků stejně jako předchozí dva ročníky.

Michal Otruba
Diskuze (21)
6. 3. 2007 13:34
Re: Ostuda
samozřejmě to tak není, ale ani to není důležité. Důležité je dostat auta mezi lidi. Existuje mnoho triků: Celý rok bombardovat drahou reklamou nebo prostě přistoupit k velké akci. I když se prodejci vzdají velké části marže, vzhledem k objemu prodaných kusů se to však stále vyplatí. Prakticky všechny značky provozují nejrůznější akce nepřetržitě během roku. Jedna střídá druhou. Tohle není nic neobvyklého.
6. 3. 2007 13:12
Re: Ostuda
ty auta nejsou špatně prodejný, to je jenom tvoje zbožné přání aby to tak bylo... Jde o dobře promyšlenou marketingovou akci. Až jednou budeš ředitelem zastoupení některé automobilky pro náš trh, třeba navrhneš méně "potupnou" akci. ;-)
6. 3. 2007 12:39
Re: nur ein trottel...
No přímo rozdat bych neřekl, on je to výprodej hlavně skladových vozů(ať už z nějakých meziskladů nebo přímo u výrobců), kde jsou velké slevy, ale velké slevy u skladovek jsou i u jiných výrobců, akorát že nepořádají akce 24h. A pokud by na tom nějak tratili, tak by to určitě nedělali znovu a znovu.
6. 3. 2007 12:35
Re: Ostuda
To test Touranu TDI na 100tkm taky ne a vydal se.
6. 3. 2007 11:08
Re: AKCE KULOVÝ BLESK
;-) :yes: