Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Akční model Škoda Octavia Family

Jiří Štacha
Diskuze (0)
Automobilka Škoda přichází s novým akčním modelem Škoda Octavia Family s rozšířenou základní výbavou...

Automobilka Škoda přichází s novým akčním modelem Škoda Octavia Family s rozšířenou základní výbavou. Příkladem je sériově montovaný příčný střešní nosič pro verzi limuzína, resp. pevný podélný nosič pro model kombi, doplněný odnímatelnými příčníky. Navíc je i tzv. síťový program, což je praktická sada sítí v zavazadlovém prostoru pro uchycení předmětů.

Sériově dodávána je i souprava pro opravu pneumatik pro rychlou a pohodlnou opravu, kterou lze využít například i k huštění pneumatik jízdních kol, přepravovaných například pomocí střešního nosiče na střeše vozu.

Akční model Škoda Octavia Family přichází i s novinkou jakou jsou zadní skla s vyšším stupněm tónování u verze kombi. Skla snižují tepelnou a světelnou propustnost a jsou zároveň zajímavým designovým prvkem. V interiéru „Orbit“ dominuje i nová potahová látka sedadel a výplní dveří, dodávaná rovněž pouze pro tento model.

Komfort ve voze vylepšuje i klimatizace s mechanickou regulací, elektricky ovládaná přední okna, rádio Škoda Symphony s přehrávačem CD, signalizace vzdálenosti při parkování, zadní stěrač, montovaný i do verze limuzína, nebo atraktivní 15“ kola Elegant z lehké slitiny. Bezpečnostní výbava tohoto modelu zahrnuje mimo jiné čtyři airbagy (airbag řidiče, spolujezdce a dva boční airbagy), třetí hlavovou opěrku na zadních sedadlech v kombinaci s tříbodovým bezpečnostním pásem a systémy ABS+MBA+MSR.

Akční model Škoda Octavia Family a Škoda Octavia Combi Family je vyráběn v kombinaci se všemi nabízenými motory (4 benzínové motory s výkonem od 55 kW do 110 kW a 4 dieselové motory s výkonem od 50 kW do 81 kW) včetně verze s pohonem všech kol – Škoda Octavia Family 4x4 a Škoda Octavia Combi Family 4x4. V nabídce jsou všechny barvy známé z modelové řady Škoda Octavia, přičemž v ceně vozu je obsažena cena příplatkové barvy.

Doporučená prodejní cena základní verze Škoda Octavia Family 1.4/55 kW je 488.900 Kč a u základní verze Škoda Octavia Combi Family 1.6/75 kW je cena 565.900 Kč.

Zákaznická cenová výhoda tak činí 54.800 Kč, resp. u verze Combi až 56.800 Kč.

Jiří Štacha
Diskuze (0)