Aleš Loprais tváří sítě servisů Q-SERVICE!

Prezentace klienta
Známý závodník Aleš Loprais se stal ambasadorem značky nezávislých autoservisů Q-SERVICE. Rozhodl se spojit své jméno s jednou z největších a nejvýznamnějších sítí nezávislých servisů v České republice.

Aleše Lopraise asi není třeba příliš představovat. Kráčí ve stopách svého strýce Karla Lopraise, šestinásobného vítěze nejtěžšího závodu na světě - Rallye Dakar. Sám Aleš už má za sebou celou řadu úspěchů, včetně vítězství v Rallye Hedvábná stezka nebo třetího místa v Rallye Dakar v roce 2007. Nadcházející Dakar 2015 odstartuje s kamionem značky MAN připravovaném holandskou stájí VEKA.

Q-SERVICE, to je kompletní péče o vozidla všech značek

Servisní koncept Q-SERVICE byl založen v roce 2000 společností Inter Cars. Aktuálně nabízí své služby v rámci sítě Q-SERVICE po celé Evropě téměř 1000 profesionálních servisů. Na území České republiky byl tento projekt spuštěn v roce 2009 a jeho součástí je již více než 90 autoservisů.

Až budete potřebovat vyměnit pneumatiky, zkontrolovat podvozek, opravit promáčknutý blatník, ale i běžnou prohlídkou pro svůj vůz (i v záruce), poohlédněte se po servisech označených velkým červeným Q. Rozhodně se to vyplatí. Proškolený personál s nejmodernějším servisním vybavením a kvalitními náhradními díly zaručuje odborné opravy automobilů na úrovni autorizovaných autoservisů. Kvalita a péče o zákazníka na nejvyšší úrovni jsou základními principy Q-SERVICE. V Q-SERVICE najdete špičkovou péči jako ve značkovém servisu, ale zaplatíte až o 40% méně!

Aleš Loprais si vybral Q-SERVICE, vyberte si i vy některý ze sítě servisů, která pomáhá šampiónům.

Svůj Q-SERVICE nejsnadněji vyhledáte prostřednictvím jedinečného eshopu motointegrator.cz, největšího eshopu s náhradními díly pro automobily v České republice, nebo na www.q-service.eu.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly