Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Antiruské video: Když Rusové nebourají, nemlátí se a nestřílejí

Jan Mička
Diskuze (5)
Ruská videa nejsou jenom o nehodách a neuvěřitelných kouscích řidičů v omlácených ladách. Na tamních silnicích najdou i ohleduplní řidiči.

Z Ruska k nám často přicházejí kompilace videí, v nichž řidiči a ostatní účastníci silničního provozu provádějí věci, nad kterými občas zůstává rozum stát. Bouračky, nebezpečné předjíždění a podobné vylomeniny jsou tady na denním pořádku, až z toho člověku snadno nabude dojmu, že není radno se na ruské silnice vůbec vydávat.

Jenže ono to není tak úplně pravda. V Rusku se totiž najdou i ohleduplní řidiči, kterým není lhostejné to, co kolem sebe vidí. Jejich počínání shrnuje přiložené video, pro citlivější povahy však máme jedno doporučení: připravte si kapesníky, bude to emotivní!

Jan Mička
Diskuze (5)
Avatar - Beefcake
7. 12. 2016 23:10
super
Dobre to padlo.
7. 12. 2016 21:20
duchodci neprejdou
Kdyz se duchodci neodvazi prejit silnici, tak to o necem vypovida a najednou je to video v jinem svetle.
Avatar - m.z.
7. 12. 2016 18:50
Re: Staří
Už jsem to viděl několikrát, ale vždycky se rád kouknu.
7. 12. 2016 17:55
Staří
Nic staršího už jste nenašli? 8-s
7. 12. 2016 17:41
tak na to se kouka dobre
znamej mi jednou rikal, ze jednou v noci v zime ve vanici zustal viset pod kopcem kdesi v tramtarii, a uz si pomalu ustlaval v aute. provoz zadnej, kdyz ho predjelo auto a zase zmizelo. po chvili se z vanice vynoril chlap a pomoh ho vytlacit na ten kopec, kde zastavil svym autem a jeste se skoro omlouval, ze nemoh zastavit hned, protoze by kopec nevyjel ...

a ja sem jednou blikal na auto predemnou aby zastavilo, protoze mu tekla voda z chladice, po asi dvou kilometrech chlap teda zastavil a vynadal mi, ze o tom vi a ze potrebuje rychle dojet domu, nez mu to vytece uplne ...