Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aston Martin DB11: Unikly fotografie gaydonského kupé

Michal Fokt
Diskuze (14)
Aston Martin do Ženevy přiveze nástupce modelu DB9. Už teď lze říci, že se novinka DB11 opravdu povedla.

Gétéčko Aston Martin DB9 se po dlouhých 13 letech služby letos odebere na odpočinek a nahradí ho model s označením DB11. Ten bude světu představen zítra v Ženevě, ale několika fotkám se povedlo proklouznout, můžete se tedy pokochat už nyní.

Novinka nenechá nikoho na pochybách, že jde o dalšího zástupce řady DB, design je evoluční, ale velmi moderní - svalnatý a současně elegantní, navíc do něj stylisté dokázali začlenit efektní propojení sloupků karoserie. O velmi současném řešení světlometů a zadních svítilen snad ani netřeba hovořit.

Co nás čeká v interiéru, zatím není známo, zato je naprosto jisté, že auto dostane nový V8 5.2 biturbo s výkonem kolem 600 koní a později patrně i V8 4.0 biturbo od AMG. Vydržte do zítřka. :)

Michal Fokt
Diskuze (14)
Avatar - Pekelná Micinka
1. 3. 2016 13:25
Welcome aboard!
Tak tohle JO! Možná bych si odpustil ty stříbrné oblouky (k černé, nebo tm. barvám), ale ten negativně skloněný gril?! Whoa...!! :yes: :yes: :yes:
1. 3. 2016 13:00
Re: Umí
Souhlas. Nepopírá klasiku, pořád to je design velkého coupé, ale je odvážný. Pro mě jednoznačně posun vpřed. O detailech či některých prvcích lze samozřejmě diskutovat, vkus každého člověka může být jiný, ale jako celek se mi nový AM líbí.
1. 3. 2016 10:30
Re: Umí
Každopádně stín Fiskerovy krásy je překročen. Za odvážnější řešení :yes:

Kdy se natáčí nový Bond? :-)
Avatar - 3_diamanty
1. 3. 2016 09:15
Re: Umí
suhlas.. predne svetla su z tychto fotiek trosku otazne... uvidime na dalsich foto... a ten vyduch zasahujuci do blatnikov je uz vylozene az gycovy skoda... aston pritom prave taketo detaily vie a vie ich zvladnut s aristokratickou noblesou ale tentokrat som si z fotiek opat nie isty ci to zrovna takto muselo byt prevedene ako to vidime ... ale ok... pockajme si na viac fotiek z autosalonu

ale ked si to auto pozries ako celok tak je ozaj krasne.... dlha stihla kapota... cela ta linia strechy... tie celkove vyvazene proporcie.... ako vazne krasne auto... este ten tmavy spodok predneho naraznika je ponekud divny ale asi to chce viac fotiek.... ale ani tych par detailov nemoze pokazit celkovu krasu.... to samozrejme nie .... aston je aston .. vo vysledku opat famozne stvorkolesove dielo :yes:
Avatar - Dinar
1. 3. 2016 08:05
Re: Umí
Profil super, zadek dokonalost, ale celkový dojem kazí detaily, nejsem si jistý předními světly a vyloženě se mi nelíbí, jak výdech za předním kolem zasahuje až do lemu blatníku.
Ale dám tomu čas. ;-)