Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi A6 Black Edition: Černé doplňky pro ingolstadtského manažera

David Bureš
Diskuze (8)
První vozy z této edice si majitelé převezmou na začátku roku 2013.

Audi představuje model A6 v provedení Black Edition, která vychází z verze S line. Variantu Black Edition je možné pořídit také pro kombi A6 Avant a liftback A7 Sportback.

Název varianty naznačuje, že jejím ústředním motivem je černá barva. Ta je použita na mřížce masky chladiče a na rámech oken. U kombi A6 Avant jsou pak černé i střešní ližiny.

Kola z lehkých slitin jsou v titanovém zabarvení, u karosářských variant A6 jsou 20palcové, u A7 Sportback o palec větší.

Vnitřek je opět ve znamení černé, zdobí jej totiž obložení v pianově černé. Tmavá jsou také kožená sedadla.

Výbava zahrnuje hudební aparaturu Bose, digitální rádio DAB, navigaci, xenonová světla, dešťový a světelný senzor, sportovní a snížený podvozek S line nebo parkovací senzory vpředu a vzadu. A7 Sportback přidává elektrické ovládání předních sedadel a elektrické otevírání víka zavazadlového prostoru.

Nabídka motorů pro trio Black Edition není omezena. Audi pouze zdůrazňuje, že se jedná o provedení modelů A6 a A7, nikoliv modelů S6 a S7.

Trojice modelů Black Edition je v současnosti určena výhradně pro britský trh. Zákazníci z Velké Británie mohou auta objednávat už nyní, dočkají se jich na počátku příštího roku.

David Bureš
Diskuze (8)
3. 11. 2012 16:25
Re: černé doplnky
Audi tradičně nabízí "Optikpaket Schwarz" v rámci Audi exclusive, který zahrnuje mřížku chladiče, rámy oken a v případě kombi i střešní ližiny. Kola, dekor a další výbava je také normálně dostupná. Tahle edice je poskládaná z běžně dostupných prvků, vyznačuje se tedy hlavně lepší základní výbavou.
3. 11. 2012 13:48
...
Optikpaket Schwarz, cierne stresne nosice, rotory disky. A je to. Ved to sa da objednat uz aj dnes ....
Avatar - šmoula nešika
3. 11. 2012 12:13
Re: černé doplnky
Se šmirglpapírem a černým lakem určitě. >:D
Avatar - šmoula nešika
3. 11. 2012 12:06
Re: Bylo nebylo..
Doplňky:

Matný plast = lacinost a praktičnost
Lesklý plast = móda a sportovní styling

např. Škoda Fabia v základu vs. Monte Carlo

Tak už to dnes chodí...
Avatar - white label
3. 11. 2012 11:50
Re: Bylo nebylo..
Černé plasty ani černé nárazníky (ani černá zrcátka) se téhle edice absolutně netýkají.
A např. u krytů zrcátek (obecně) je zásadní rozdíl, jestli jsou jen v levně působícím matném plastu, nebo lakovaná v černém lesku.