Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi Quattro Experience: O víkendu ve Freestyle Park Modřany

Michal Fokt
Diskuze (4)
Zajímá vás, jaké to je s Audi jet v takovém bočním náklonu, že máte pocit, že se už prostě musíte převrátit? Nebo snad s jedním kolem ve vzduchu? Přijďte se o tomto víkendu do Modřan svézt, vyzkoušet to může každý.

Pohon všech kol quattro bez přehánění udělal z Audi to, čím je dnes a v Česku to platí víc, než jinde. Když se tuzemský zákazník rozhodne pro oooo, jasně preferuje čtyřkolku, kterou mají dvě ze tří zde prodaných aut. I proto teď Audi uspořádalo ve Freestyle Parku Modřany velkou akci, věnovanou právě quattru a překvapivě nejde o dýchánek pro VIP zákazníky, ale o akci, které se může zúčastnit opravdu každý.

Pro zájemce o svezení s SUV modely Audi Q3 a Q5 je připravena parkurová dráha se čtyřmi disciplínami - jízdou "terénem" s různými koly ve vzduchu, rozjezd do kopce a sjezd z kopce s elektronickými asistenty, houpačka a jízda sakramentsky velkým bočním náklonem. Stačí se pouze zaregistrovat a instruktoři vám budou k dispozici. Z vlastní zkušenosti mohou "opičí dráhu" doporučit, přestože už jsem s auty prováděl ledacos, odolnost SUV od Audi proti převrácení na bok je vskutku překvapivá, stejně jako torzní tuhost zkoušených aut...

Čekání si můžete ukrátit prohlídkou současné modelové palety ingolstadtské automobilky, mezi nimiž nechybí ani sportovní verze S a RS a pokochat se můžete dokonce dvěma sportovními kupé R8. V souvislosti s touto akcí si také můžete zasoutěžit na facebooku českého Audi o VIP vstup a bude možné získat k víkendovému vyzkoušení hot-hatch Audi S1. Už pouze pro zákazníky Audi budou určeny zkušební jízdy po běžných silnicích, nicméně i tak to vypadá na zajímavě strávenou část víkendu.

Michal Fokt
Diskuze (4)
Avatar - S8
24. 5. 2014 13:16
"uchvatne"
....pro toho kdo nezkoušel podobnou akci například v RR Discovery, protože tohle je opravdu úsměvné, jaké "neskutečné" podmínky ty auta dokážou.

Jediné, co je dost zajímavé, je boční náklon, to ostatní je přejíždění obrubníků ve měste...
24. 5. 2014 06:39
Re: pr
Podle mě zcela určitě
23. 5. 2014 22:42
pr
nemělo by to být zařazené v PR člancích?
Avatar - dolfi
23. 5. 2014 19:58
Jaký je pocit se na to...?
>:-[]