Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi TT Avant očima šikovného grafika. Líbilo by se vám?

Jan Mička
Diskuze (53)
Audi TT se v současnosti vyrábí jako kupé a roadster. Co kdyby ale ke starým známým verzím přibyl také atraktivní Avant?

Podle současného vývoje to vypadá, že Audi TT nezůstane pouze u dvou karosářských variant. Zatímco v minulosti jsme se setkali s kupé a roadsterem, v dubnu přišel koncept drsného offroadu, a na pařížském autosalonu se představil praktičtější Sportback. Ale co bude dál?

Příchod nové karosářské varianty napověděla nedávno zveřejněná série fotografií. Tím to ale rozhodně končit nemusí, tedy alespoň podle známého grafika s pseudonymem Theophilus Chin. Co byste řekli na extravagantní Audi TT Avant?

Základ karoserie v tomto případě vychází z konceptu TT Sportback, proto ty mimořádně ostré linie vpředu a odpovídající ztvárnění zadní části. Poslední sloupek karoserie nám trochu připomíná Volkswagen Passat Variant, představa šikovného grafika však nese mnohem menší podíl prosklené plochy. Návrhu jednoznačně dáváme palec nahoru!

Jan Mička
Diskuze (53)
Avatar - white label
23. 12. 2014 21:10
Re: Modrá Ústřice útočí
To je pravda, protože ta tvoje, ta už je spíš naopak k pláči...
Avatar - The Spešl Uan
23. 12. 2014 18:32
Re: Tu sa zase nudil nas madarko...
No to jsou hrozný skicy... 8-s 8-s
Avatar - flyboyeda
23. 12. 2014 18:08
Re: Modrá Ústřice útočí
Lidi co se dokážou smát sami sobě jsou Velikáni, ty se směješ jenom druhým, proto jsi ubohá havěť
Avatar - white label
22. 12. 2014 11:53
Re: TT kombi?
blok edit ;-)
Avatar - white label
22. 12. 2014 11:49
Re: TT kombi?
Kolikrát to ještě napíšeš? S tím Alzheimerem to asi musí být peklo, když si v diskusích nejsi jistý/á ani svým pohlavím... >:D