Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na náplavku míří i Alfa Romeo a Fiat. Co chystají?

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Unikátní automobilové výstavy se zúčastní i slavné italské značky. Jaké jejich modely budou tento rok na březích Vltavy k vidění?

Při seznamování se s jednotlivými stánky začněme v případě italských značek Alfou Romeo. Ta na unikátní automobilovou výstavu Auta na náplavce přiveze modely Giulia QV a Stelvio QV. Fandové italských aut nebudou ochuceny ani o Abarthy, na náplavku míří modely 695 Rivale a 124 Spider.

Své vlastní působiště tu během výstavy pochopitelně bude mít i Fiat. Těšit se můžete na modely 500, 500L Cross či 500X, jenž se na tuzemské výstavě ukáže vůbec poprvé. Chybět nebude ani nejnovější Tipo, které se představí coby hatchback i praktičtější kombík. Segment pracantů zase zastoupí pick-up Fullback Cross.

Unikátní automobilová výstava Auta na náplavce startuje ve čtvrtek 30. srpna a potrvá do 2. září. Veškeré podrobnosti naleznete na oficiální facebookové události, fotografie ze zákulisí zase na našem instagramovém účtu. A až budete koncem prázdnin na náplavce fotit vy, nezapomeňte přidat hashtag #AutaNaNáplavce!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)