Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2018: Druhý ročník opět s podporou hlavního města

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Přípravy druhého ročníku automobilové výstavy Auta na náplavce jsou v plném proudu. Chystáme hodně novinek, jedna věc ale zůstane při starém: projekt opět dostal záštitu hlavního města Prahy.

V loňském roce jsme vás zhruba ve stejném čase informovali o tom, že automobilová výstava Auta na náplavce obdržela záštitu hlavního města Prahy podepsanou Petrem Dolínkem, náměstkem primátorky. Nejinak je tomu letos, tentokrát listinu podepsala sama primátorka Adriana Krnáčová, záštitu starosty městské části Prahy 5 posléze přidal i starosta Pavel Richter.

Pro pořadatele bylo získání záštity nesmírně důležité, nyní totiž mohou pro návštěvníky akce připravit ještě větší a pestřejší program. I letos se můžete těšit na dva břehy Vltavy plné horkých automobilových novinek, besedy s autory pořadatelského časopisu Svět motorů na různá automobilová témata, v podvečerních hodinách se pak uskuteční koncerty velkých jmen české a slovenské hudební scény.

Určitě doporučujeme sledovat Auta na náplavce 2018 na sociálních sítích: na facebookové události vám pravidelně servírujeme čerstvé informace a novinky, na našem Instagramu zase naleznete nejnovější fotografie nejen od nás, ale i od návštěvníků. A pokud se na náplavku ve dnech 30. srpna – 2. září chystáte i vy, sdílejte s námi snímky a zážitky pod hashtagem #AutaNaNáplavce.

Budeme se těšit!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)