Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel na náplavce: Na břehu i pontonu!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Německá automobilka taktéž nesmí na letošním ročníku automobilové výstavy Auta na náplavce chybět. A kromě břehu Vltavy bude mít i svůj vlastní ponton!

Značka s bleskem ve znaku přichystala pro výstavu Auta na náplavce několik zajímavých modelů: začněme Insigní Country Tourer, kterou na pontonu doplní Astra ST. Na své si přijdou i pracanti, Opěl na ně nezapomněl a na svém stánku představí i Vivaro Tourer a konečně nové Combo.

A co by to bylo za automobilku, která by na náplavku nepřivezla nějaké své SUV? V případě Opelu se bavíme hned o třech exemplářích: vedle Mokky X si budete moci prohlédnout i Crossland X a Grandland X.

Unikátní automobilová výstava Auta na náplavce 2018 startuje už 30. srpna a potrvá do 2. září. Určitě sledujte oficiální facebookovou událost a náš instagramový účet, kde vás pravidelně zásobujeme zajímavostmi a fotografiemi ze zákulisí. A pokud se koncem prázdnin chystáte na břehy pražské Vltavy i vy, sdílejte s námi své zážitky pod hashtagem #AutaNaNáplavce. Budeme se těšit!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)