Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2018: Prohlédněte si všech jedenáct premiér!

Martin Machala
Diskuze (17)
Letos se na náplavku sjelo hned jedenáct českých premiér. Tady je najdete hezky pohromadě.

Celkem pětadvacet značek, 120 aut a jedenáct českých premiér! Na náplavce se nám letos sešla početná sestava novinek, které našinec ještě neměl šanci potkat. Vy si je díky Simoně můžete všechny prohlédnout už teď ve videu, samozřejmě s vámi ale počítáme i náplavce, kde můžete nejen tyto novinky obdivovat až do nedělního večera.

A jak už dobře víte, nejen auty živa je náplavka, ve čtvrtek se můžete těšit na koncert skupiny No Name, v dalších dnech na vás čekají Lake Malawi, Eddie Stoilow, Pavel Callta nebo Vladimír 518. A v neděli přijde na řadu už tradiční „náplavkář“, Tomáš Klus! Chybět nebudou ani autogramiády a besedy. Tak šup na náplavku!

Určitě sledujte oficiální facebookovou událost a náš instagramový účet, kde vás pravidelně zásobujeme zajímavostmi a fotografiemi ze zákulisí. A pokud se koncem prázdnin chystáte na břehy pražské Vltavy i vy, sdílejte s námi své zážitky pod hashtagem #AutaNaNáplavce.

Martin Machala
Diskuze (17)
Avatar - Ada je zase tady
3. 9. 2018 09:40
Tak u normálních lidí má naději snad jen ten myšák
pokud ovšem bude mít pod kapotou diesel a ne benzínové muzeum
1. 9. 2018 07:28
Re: DS7
Jak to může mířit na luxus, když o té značce nikdy nikdo neslyšel? Neumim si představit, že si to lidi koupí.
31. 8. 2018 21:13
"fakt naprosto obrovské"
>:D >:D >:D jojo všechno je fakt naprosto obrovské >:D >:D >:D
31. 8. 2018 11:26
Re: ach ty ženy
Rozhodně příjemné, ale ten kdo ji líčil zaslouží španělskou botu. Vypadá jako by dostala před natáčením facku zleva a zprava.
Avatar - iudex
31. 8. 2018 10:41
Re: ach ty ženy
Presne, na začiatok výborné, verbálny prejav slušný (plynule, bez hmkania či floskúl - viď Martinove typické "tenhleten, tyhlety"), rovnako tak neverbálny na úrovni (žiadne nervózne mädlenie si rúk). Skrátka vítaná zmena. :yes: