Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault chystá na náplavku pestrý výběr modelů. Představí hot hatch, elektromobil i pick-up

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Ani francouzská značka nesmí tento rok na výstavě Auta na náplavce chybět. A stejně jako loni bude její stánek hodně pestrý.

Postupně vás seznamujeme s modely, které automobilky na letošní unikátní výstavu Auta na náplavce přivezou. Tentokrát se drobnohledem podíváme na francouzský Renault, jehož stánek jste nemohli minout již v roce loňském.

A letos automobilka opět připravila zástup zajímavých vozů. Začněme čistě elektrickým modelem Zoe, jenž až letos oficiálně vstoupil na český trh. Myslelo se i na fanoušky sportovní jízdy, kteří se budou moci pokochat modelem Renault Mégane R.S.. Zájemce o rodinné auto zase může zajímat limitka Capturu, Koleos či Espace. A výčet aut na stánku francouzské značky uzavírá pick-up Alaskan.

Druhý ročník automobilové výstavy Auta na náplavce startuje už 30. srpna a potrvá až do 2. září. Veškeré podrobnosti najdete na oficiální facebookové události a našem instagramovém účtu. A pokud se koncem prázdnin na náplavku chystáte i vy, nezapomeňte sdílet vaše fotografie s hashtagem #AutaNaNáplavce!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)