Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi: Výstava aut na náplavce? K našemu životu patří, pro lidi to může být zajímavé

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Největším lákadlem unikátní automobilové výstavy Auta na náplavce bude zcela jistě nová vlajková loď Audi – model A8. Krátce před začátkem akce se o předpremiéře vozu dozvídáme zajímavé info...

Video se připravuje ...

O účastí nové Audi A8 na automobilové výstavě Auta na náplavce jsme vás informovali před více než měsícem. Vůz zde bude k vidění v rámci předpremiéry, oficiální odhalení veřejnosti je totiž naplánované až na frankfurtský autosalon v září.

Unikátní výstava v centru Prahy je však pro německou automobilku natolik zajímavá, že svou novou vlajkovou loď ukáže s předstihem právě zde. „Spojit takto auta s centrem města je zajímavá novinka,“ říká Jiří Rozkošný, PR specialista značky Audi.

„Auta k našemu životu patří,“ komentuje zástupce společnosti výběr místa konání s tím, že návštěvou výstavy si lze zpestřit třeba jen běžnou procházku po hlavním městě. Vždyť vstupné na akci je zcela zdarma.

Předpremiéra Audi A8 na náplavce není žádnou novinkou, přesto nám Rozkošný prozradil jednu zásadní zajímavost. Špička nabídky německého výrobce totiž nezůstane jen na břehu! „Vůz bude umístěn na netradiční ploše - na vodě,“ dodává PR specialista Audi.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)