Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce: Pro Barboru Špotákovou je řízení auta relax. Do čeho všeho naloží oštěpy?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)
Nedávno se stala mistryní světa v hodu oštěpem, dnes se nám na náplavce svěřila se svým vztahem k automobilům. Řízení auta považuje za relax.

Video se připravuje ...

Český sport měl v poslední době co oslavovat. Vedle světové jedničky v tenisu Karolíny Plíškové se do historie tučným písmem znova zapsala Barbora Špotáková, držitelka zlatých medailí nejenom z olympijských her, která si z mistrovství světa v Londýně dovezla kov nejcennější a stala se světovou šampionkou v hodu oštěpem.

Doma je však nejenom na stadionech, ale také v autě. Dlouhodobě spolupracuje s českým zastoupením automobilky Seat a samozřejmě nemohla chybět ani na výstavě Auta na náplavce, kde dnes návštěvníkům rozdávala podpisy. Ideální příležitost pro krátký rozhovor!

Barbora Špotáková už čtyři roky jezdí Seatem Alhambra, řízení automobilu má ráda a říká, že je to pro ní relax. Alhambru si vybrala kvůli požadavku na velký vnitřní prostor, ráda odveze rodinu či kamarády a samozřejmě také rozměrné sportovní vybavení. Oštěp, který v dámském provedení na délku měří 2,2 metru a váží něco přes půl kilogramu, slupne alhambra jako malinu, sama Špotáková však s úsměvem tvrdí, že není problém jej naložit skoro do každého auta. I do těch malých!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)
Avatar - Vij67
4. 9. 2017 21:56
Re: Kdo z vás ty články čte?
Dalsi zbytecny clanek absolutne o nicem. Barbora si slozi naradicko do cehokoli, co ji nekdo da zadarmo.
3. 9. 2017 21:11
Re: Kdo z vás ty články čte?
Ne. Absolutně ne.
Avatar - _Karel_
3. 9. 2017 19:08
Re: Konečně!!!
Kéž by. Ale k tomu určitě hned tak nedojde. ;-\
Avatar - Jáchym
3. 9. 2017 18:32
Re: Kdo z vás ty články čte?
ne
Avatar - Floyd
3. 9. 2017 17:47
Kdo z vás ty články čte?
Je tu někdo, koho ty myriády článků z ničeho o ničem ještě zajímají? Ikarlos se nepočítá, ten se zaprodal >:D