Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rádi zkoušíme nové věci. Na takové akci nesmíme chybět, komentuje Škoda výstavu Auta na náplavce

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Vystavovatelem s nejširší paletou vozů bude na akci Auta na náplavce domácí Škoda. Čím mladoboleslavská automobilka návštěvníky pražské výstavy potěší?

Video se připravuje ...

Čas do premiéry unikátní automobilové výstavy Auta na náplavce se nezadržitelně krátí. Škoda je na domácím trhu dlouhodobě nejžádanější značkou a není divu, že právě mladoboleslavská automobilka bude mít na břehu pražské náplavky nejpočetnější zastoupení.

Tuzemského výrobce vedly k účasti na výstavě dva hlavní důvody: „Škoda jako dlouhodobý lídr na trhu s osobními automobily v ČR nemůže chybět na akci, která chce přilákat desetitisíce návštěvníků,“ vysvětluje Michal Pres, vedoucí marketingu Škoda Auto. „Druhým důvodem je to, že se považujeme za progresivní značku a rádi zkoušíme nové věci.“

A které vozy automobilky na pražskou náplavku přiveze? „Na výstavě ukážeme celou naši modelovou paletu od nejmenšího městského vozu Citigo až po velké SUV Kodiaq,“ dodává Pres s tím, že na akci nebude chybět ani celá modelová paleta Monte Carlo.

Připomeňme, že výstava Auta na náplavce se koná od 31. srpna do 3. září a pro návštěvníky je kromě automobilů samotných připraven také bohatý doprovodný program. Vstupné je přitom zcela zdarma! Více informací a podrobnosti o akci naleznete na webu či oficiální facebookové stránce.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)