Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AUTO 7 - 01/05

Tomáš Zajíček
Diskuze (0)
Do dalšího místa na trhu míří nový Volkswagen Golf Plus, který si klade za cíl vyplnit mezeru mezi golfem a touranem. Čím se od těchto dvou sourozenců liší a v čem jsou si naopak podobní jako vejce vejci?

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Do dalšího místa na trhu míří nový Volkswagen Golf Plus, který si klade za cíl vyplnit mezeru mezi golfem a touranem. Čím se od těchto dvou sourozenců liší a v čem jsou si naopak podobní jako vejce vejci?

NOVINKY      8

Mazda přichystala do Detroitu další nový model, a my už víme jaký. Zjistili jsme také, jaký bude osud SUV Smart Formore, a prozradíme, kolik bude stát nová Alfa Romeo Crosswagon na českém trhu.

TAJNÉ PROJEKTY      12

Nachytali jsme novou generaci Hondy Civic.

TEST      14

Důkladně jsme otestovali nový Land Rover Discovery s mohutným osmiválcem o objemu 4,4 litru. Čím nás překvapil kromě skutečně vysoké spotřeby?

TEST      16

Mezi miniauty jen těžko hledá konkurenci – Fiat Panda 1.3 JTD Multijet má skvělý turbodiesel a nezvykle bohatou výbavu. Má však i nějaké nedostatky...

LAHŮDKA      22

Představíme vám skutečného exota od firmy EDAG s označením genX.

PŘEHLED ROČNÍKU      24

Užitečný přehled vám usnadní hledání konkrétního článku ve vydáních AUTO7 v roce 2004.

TEST      36

Kombinace atraktivního sportovního kupé a turbodieselu není příliš obvyklá, a proto jsme byli hodně zvědaví, jak se toto spojení vyvedlo v podání Alfy Romeo GT a čtyřválce 1.9 JTD Multijet.

SROVNÁVACÍ TEST      42

Ambiciózní nováček Ford Focus vyzval na souboj koncernovou sestru Mazdu 3 a dalšího japonského zástupce Toyotu Corolla. Porovnávali jsme verze s benzinovými šestnáctistovkami.

...a vše kolem

CO JE TO?      17

Technicky zaměřená rubrika tentokrát představuje tři inovativní technologie. Prozradíme vám, jak funguje plátěná střecha Mercedesu CLK, a pokud neradi parkujete, pak vězte, že Bosch vyvinul systém, který zaparkuje za vás.

STORY      18

Ohlédli jsme se za rokem 2004 a výsledkem je kaleidoskop plný zajímavých událostí. Jen těžko lze vybrat tu nejdůležitější událost roku...

TUNING      26

Vypátrali jsme další zajímavé tuningové kreace světových úpravců. Zalíbí se vám spíše vyladěný Mini Cooper, nebo tak trochu jiné BMW M6? Nebo spíše inklinujete k Porsche Cayenne? Pak jste na stránkách naší pravidelné rubriky správně.

BAZAR      28

Ford Ka si i po letech výroby udržel svěží vzhled, který byl při uvedení tohoto modelu na trh doslova šokem. Malé auto navíc přidává výborné jízdní vlastnosti a malou karoserii vhodnou do hustého provozu ve městě.

PRODEJNÍ AKCE      29

Přehled všech slevových akcí importérů a výrobců pro první týden roku 2005. Vypadá to, že i v novém roce bude možné díky našemu přehledu ušetřit hodně peněz.

SERVIS      33

Chystáte se do českých horských středisek? Pak se vám může hodit náš přehled možností parkování včetně případných cen.

RELAX      38

Vybrali jsme pro vás ty nejatraktivnější a nejemotivnější fotografie od předních fotografů, kteří v průběhu sezony 2004 zachytili vozy Škoda Fabia WRC.

PATINA      40

Když se v roce 1969 objevil mezi sporťáky Datsun 240Z, nikdo netušil, jaký poprask způsobí. Doslova přes noc se stal v Americe prodejním hitem a i cena ojetiny byla vyšší než nového auta.




Odkazy:

www.auto7.cz

Tomáš Zajíček
Diskuze (0)