Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz se změní. Vyzkoušejte novou podobu už dnes!

Vitek
Diskuze (109)
Podívejte se na nový design Auto.cz a povězte nám, co můžeme ještě vylepšit.

Už na začátku příštího roku dostane Auto.cz novou podobu. Přemýšleli jsme, jak vám uživatelskou zkušenost ještě zpříjemnit. Kreslili jsme, plánovali, testovali – a pak to všechno zahodili a začali znova, jen aby byl výsledek co nejpřesvědčivější.

V automobilovém světě bychom nový design nazvali nejspíš faceliftem. Ale pořádným!

Poučili jsme se. Většinu svých oblíbených rubrik, článků a funkcí najdete tam, kde jste zvyklí. Vypadají ale mnohem lépe. A příjemněji se obsluhují. Alespoň doufáme. Několik velmi talentovaných grafiků, programátorů, kodérů a dalších specialistů totiž strávilo mnohý dlouhý večer hledáním cest k lepšímu Auto.cz.

První fázi testování má nový design už za sebou. Odborníci ho zkoušeli na respondentech z „ulice“. Vidělo ho také několik z vás. Ke slovu přišla i oční kamera.

Pořád ale platí, že víc hlav víc ví.

Věříme, že nové Auto.cz je přehlednější. Modernější. Důmyslnější. A hezčí. Použijte zelený přepínač vlevo nahoře pod naším logem a řekněte nám, jestli to vidíte stejně.

Připravili jsme pro vás e-mailovou adresu redesign2013@auto.cz, na kterou nám můžete psát až do konce prosince všechno, co vás k novému designu napadne. Oceníme hlavně konkrétní připomínky. Něco se vám nelíbí? Nerozumíte funkčnosti nového prvku? Našli jste zapomenou chybičku? Řekněte nám o tom! Ale prostá pochvala nás taky nezarmoutí☺.

Vaše připomínky budeme postupně zapracovávat. Některé ještě ve fázi beta testování do konce prosince, jiné třeba později. Ale nezůstanou nevyslyšeny. Nové Auto.cz jsme přece vymýšleli pro vás. A chceme, aby se vám líbilo.

Čekáme na vaše zprávy. Pište na redesign2013@auto.cz!

Vitek
Diskuze (109)
7. 12. 2012 08:34
Re: NOVÉ AUTO (CZ)
Počty ti moc nejdú. Skús to ešte raz, prípadne si pomôž prstami jednej ruky, postačia.
Našťastie, vždy sa tu nájde niekto alebo niečo, aby mal človek dôvod sa sem vrátiť a dať týmto stránkam ďalšiu šancu. Ale tvoje blogy to rozhodne nie sú.

Nová podoba stránok mi je vpodstate ľahostajná, dôležitejší je obsah ako vzhľad, a v tom to na Auto.cz škrípe najviac. Po obsahu nasleduje funkčnosť. Vzhľad stránok až nakoniec.

Hovorí sa, že obal predáva, ale načo mi je zvrchu huj, keď vnútri často nájdem fuj...

No a nakoniec - diskusné blato? Dík za kompliment. Všade sa musí nájsť aspoň kúsok úrodnej pôdy, teší ma, že som to zrovna ja.
6. 12. 2012 22:58
Re: NESPLNĚNÝ SLIBY
S tým logom je to fajn, na MACZ nechodím, nezaujíma ma, prečo by som zoznam aktívnych diskutérov mal chodiť hľadať tam...?
Avatar - PeterLuk
6. 12. 2012 14:57
Re: NESPLNĚNÝ SLIBY
Urobíte aj chat? A urobte to tak, aby boli moje príspevky(teda príspevky prispievajúceho diskutéra) farebne odlíšené.
Avatar - gld
6. 12. 2012 11:57
Re: NOVÉ AUTO (CZ)
To vieš že bude.
Avatar - gld
6. 12. 2012 11:52
Re: no, já nevím
Človek si sotva zvykne na jeden dizajn a už majú prichystaný nový.