Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz: Stáhněte si mobilní aplikaci

redakce AUTO.CZ
Diskuze (41)
Čtenáři Auto.cz, kteří tento web sledují na mobilu, si nově mohou stáhnout aplikaci přímo do svého telefonu. Díky notifikacím už nepropásnete žádný nový článek.

Aplikace je připravena pro majitele telefonů Apple iPhone a iPod touch, přičemž ji lze zdarma stáhnout z prostředí App Store. Vyžaduje operační systém iOS 7.1 a vyšší, pro optimální fungování doporučujeme iPhone 5 a vyšší. Mobilní aplikaci Auto.cz určenou pro telefony a tablety s operačním systémem Android připravujeme.

Novinky, testy, bazar, plnohodnotné diskuse, rozsáhlé fotogalerie, videa, upozornění na nové články. To všechno nabízí nová aplikace Auto.cz pro vaše mobilní přístroje iPhone a iPod touch. Zpoplatněný je pouze přístup do rubriky Bazar.

Na vývoji aplikace průběžně pracujeme a uvítáme vaše připomínky a nápady. Ty pište buď přímo do diskuze pod tímto článkem, nebo pošlete mail na adresu: aplikace@cncenter.cz

redakce AUTO.CZ
Diskuze (41)
Avatar - Mrakoplas
23. 3. 2015 12:23
Re: A Co tak ANDROID?
Jenže ty běží pod virtuálním zařízením což docela chroustá baterii.
Avatar - Blue Sun
23. 3. 2015 07:31
Re: WP
Blbé je, že WP v dnešní době znamená "Lumia", což rozvoji systému moc nepomůže. Ještě si tak rok, dva počkáme, než se to začne měnit..
Avatar - Nerez
23. 3. 2015 01:59
Re: WP
Přesně tak. V mém okolí má spousta lidí Androida a stěžují si na zamrzání napříč různými výrobci. Zato WP 8.1 se rozjíždí a neslyším na něj prakticky žádné stížnosti.
Proto jsem zvolil jako novej telefon Lumii s WP 8.1 a super :yes:
Avatar - Nerez
23. 3. 2015 01:55
Re: WP 8.1?
Ty čísla se mi nějak nezdají. Když vidím, kolik lidí ma Nokie, které jedou na WP 8 tak mi ty procenta prostě nesedí...
22. 3. 2015 10:49
Re: Placený obsah?
3€ mesicne? Tak to bude jiste mnoho predplatitelu