Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz v novém: širší, s blogy a novým videomagazínem

Libor Zezulka
Diskuze (122)
Portál Auto.cz se do druhé poloviny roku 2006 oblékl do nového kabátu a vyzbrojil novými funkcemi.

Portál Auto.cz se do druhé poloviny roku 2006 oblékl do nového kabátu a vyzbrojil novými funkcemi.

Jak jste jistě zaregistrovali, Auto.cz se roztáhlo do šířky, takže nyní vyplňuje celý prostor monitoru v rozlišení 1024 x 768. Tuto změnu jsme provedli na základě pečlivého vyhodnocení dat, které delší dobu ukazují ústup rozlišení 800 x 600 a nástup rozlišení 1024 x 768 a vyšších. Na větší ploše vám nabídneme i více obsahu.

Na titulní straně přibyl další sloupec, který bude od dnešního dne vyhrazen novému videomagazínu Roadlook TV. Více se o něm dozvíte v úvodním článku a hlavně v prvních dílech věnovaných vozům Alfa Brera, Corvette Z06 a Ford S-Max. Do třetice všeho dobrého jsme do pestré nabídky služeb Auto.cz přidali blogy.

Nyní si každý čtenář Auto.cz může založit svůj vlastní blog a na jeho stránkách sdělovat ostatním čtenářům své názory na dění v automobilovém světě. Tím však příval novinek na Auto.cz nekončí. V průběhu příštího týdne přidáme nové diskuse s podporou pro registrované uživatele.

Poznámka: Jelikož přechod na širší design a implementace nového videomagazínu je složitý proces, mohou se na portálu objevovat některé chybičky a například i nesrovnalosti ve stylech. Prosíme vás proto o shovívavost. Zároveň se těšíme na vaše názory v diskusi.

Libor Zezulka
Diskuze (122)
15. 9. 2006 08:38
GETEČKO
A máme tu GT AautoPeriodik. Jo, dokonalej obsah, dokonalej styl, dokonalá vizáž a dokonalej výkon. Sakra... otevřu to a smetlo mě to z křesla... Uaaaaaa. Já už pár změn zažil... Velmi úsměvná byla změna s názvem "perestrojka". Po ní, naštěstí, přišly změny další... a teď tedy změna tahle. Tak já vyjadřuji svůj první názor: optická orientace - vynikající, barevné provedení - vynikající, diskuze... tam je vše při starém (naštěstí)... a hele... nějakej videoinformátor... asi se z toho zjančím. A nějakej blog... no, tak tam si pár defenestrací vybloguju. Tak vy, tam z AUTO.CZ... my se tu flákáme na diskuzích, s kopytama na stole pročítáme nové informace... a vy, vy tvrdě makáte... vy jste fakt tvrdě zamakali. Tohle vám píšu upřímně a ze srdce a rád... BRAVO AUTO.CZ P.S. Jo, a bacha, za hrubky se na diskuzi platí ode dneška pokuty...