Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz vám přeje veselé a šťastné Vánoce!

Tomáš Kovařík
Diskuze (29)
Redakce Auto.cz přeje všem svým čtenářům příjemné prožití vánočních svátků, povedený vstup do roku 2015 a hodně osobních i pracovních úspěchů.

Letošní rok máme téměř celý zdárně za sebou, Silvestr je tady již za týden. Co nám uplynulých 357 dní přineslo?

I když se zaměřím jenom na to opravdu nejpodstatnější, byl to rok plný velkých záležitostí snad ve všech automobilových oblastech. Z mezinárodního hlediska se například naplno provalil skandál německého autoklubu ADAC, který dlouhá léta falšoval svoje ankety a inkasoval za ně nemalé peníze. Formule 1 kompletně přesedlala na šestiválcové motory objemu pouhých 1,6 litru, závodilo se dokonce v čistě elektrických monopostech. Do sériové výroby se dostaly revoluční laserové světlomety, průkopníkem této technologie se stalo Audi R8 LMX. A celý rok s napětím čekáme na pozitivní zprávy o zdravotním stavu legendárního závodníka Michaela Schumachera...

V rámci české kotliny se během jednoho roku na postu šéfa ministra dopravy vystřídali hned dva pánové (Prachař a Ťok, 9. a 10. za uplynulých šest let). Spuštění nového registru vozidel provázely velké porodní bolesti, na mnoha místech rozkopali dálnici D1 a do Prahy dorazil legendární Top Gear se svojí live show. A třeba dovozce Hyundaie se rozhádal se spoustou svých dealerů a servisů takovým způsobem, až to skončilo žalobou o náhradu téměř 78 milionů korun. Za zmínku bohužel stojí i smutný národní rekord, který vytvořil jistý 34letý řidič z Pacova na Pelhřimovsku: policisté mu při dechové zkoušce naměřili neuvěřitelných 8,39 promile alkoholu v krvi. A nemohu zapomenout ani na fakt, že do automobilového nebe odešel novinářský guru a náš dlouholetý kolega Petr Minařík.

A z pohledu samotné redakce? Dost zásadním způsobem jsme obměnili pracovní tým a přijali mezi sebe benjamínka Ondřeje Chamillu. Ten svoje schopnosti (nejen za volantem a na okruhu) i potenciál (nejen nad klávesnicí počítače) dokazuje den co den. Další posila přišla v říjnu - Tomáš Dusil se specializuje na bazarové recenze, techniku a testy a je pro Auto.cz velkým přínosem.

Událo se toho během roku opravdu hodně, a my o tom všem nafotili desetitisíce fotografií, napsali tisíce článků a natočili stovky videí. I proto jsme s velkým náskokem absolutní jednička na tuzemském trhu mezi automobilovými weby. Teď se ale zastavme, protože nadešel vůbec nejpříjemnější den v roce – Štědrý den. Proto i letos si na pár hodin odpočineme od přívalu automobilových novinek a využijeme situace popřát našim čtenářům. Tímto Vám přejeme příjemné prožití vánočních svátků, nerušený klid u štědrovečerní večeře a bohatou nadílku pod nazdobeným stromečkem.

Nicméně stejně jako v uplynulých letech slibujeme, že se již zítra dočkáte dalších zpráv ze světa rychlých kol. Tradičně začneme přehledy nejčtenějších článků, ale také nejaktivnějších diskutérů. Bez nich by totiž Auto.cz ztratilo část svého kouzla.

Všechno nejlepší, hodně zdraví a hlavně spoustu šťastně ujetých kilometrů v roce 2015 vám za celý redakční tým Auto.cz přeje

Tomáš Kovařík

Tomáš Kovařík
Diskuze (29)
Avatar - AUDIRS6
25. 12. 2014 14:30
Re: PF 2015
Ďakujem a nápodobne ! ;-)

PS: Škoda, že už nemôžeš editovať ten príspevok, som už ale pár dní presvedčený, že do tvojho pska Gilgit nepatrí ;-)
Avatar - vabis
25. 12. 2014 12:07
PF 2015
:-) KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ všem do redakce a čtenářům :-)

ps: přání se netýká panoptika: Gilgit/Holden/Mozgog 8-s :no:
24. 12. 2014 23:04
Pre kristove rany, ...
... vsak neboli schopni ani nafotit originalnu redakcnu vinsovacku!
P.S. Dobra sprava je to, ze to nezasvarili "hviezdou Skoda". :-) :-) :-)
Avatar - Emel
24. 12. 2014 22:19
Všechno nejlepší
Děkuju a taky přeju vwšechno nejlepší! :-)

[odkaz]
24. 12. 2014 19:36
Vesele Vanoce
Preji redakci i vsem diskuterum Vesele Vanoce a hodne stesti v novem roce.