Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz oslaví 16 let!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (99)
Datum 1.září bývá většinou spojováno s návratem školáků do lavic. Pro nás má však hlubší význam.

Právě 1. září 2013 tomu bylo 16 let od prvního spuštění Auto.cz, největšího motoristického portálu v Česku. Internet byl sice tenkrát ještě v plenkách, hlavní zakladatelé však s takovýmto úspěchem pravděpodobně nepočítali. I dnes, 16 let od založení, zůstává Auto.cz na špici před všemi srovnatelnými tituly v České republice.

Za celou svou historii prošlo Auto.cz několika velkými proměnami. Ta poslední, kdy se také představilo naše nové logo, se neobešla bez diskusí obrovského formátu. Stejně jako internet sám se i Auto.cz neustále vyvíjí, aby mohlo každý den přinášet vše o autech na jednom místě. Rychle, přehledně a dříve než ostatní. V galerii si můžete připomenout všechny dosavadní podoby Auto.cz.

Během let se neměnil pouze design stránek, ale také vedení redakce. Na pozici nejvyšší instance se od roku 1997 vystřídali čtyři muži, z nichž ten poslední, Tomáš Kovařík, je ve své funkci od ledna 2013. Zapomenout však nesmíme ani na Tomáše Zajíčka, jednoho ze zakladatelů Auto.cz, Onřeje Láníka, který jej vystřídal v roce 2007 a Jiřího Červenku.

Přestože celý segment auto-moto v posledních letech stabilně klesá, Auto.cz si udržuje svůj standard. A za to vděčíme vám, našim čtenářům. Vy všichni, kteří nás čtete, diskutujete s námi, komentujete, chválíte, když se nám něco povede, a věcně kritizujete, pokud šlápneme vedle – vy všichni si zasloužíte neokázalé, ale upřímné DÍKY.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (99)
Avatar - kosmonaut
3. 9. 2013 22:00
Re: GRATULACE - Z.V.
>:D >:D Hele dobrý, to nemá cenu, raději to nechme být.
Avatar - kosmonaut
3. 9. 2013 10:51
Re: GRATULACE - Z.V.
Ty o tom svém nadhledu ale pouze rád píšeš, nemám pravdu? ;-)
Avatar - white label
2. 9. 2013 22:42
Re: GRATULACE - Z.V.
:yes:
Avatar - kosmonaut
2. 9. 2013 22:07
Re: GRATULACE - Z.V.
Však si založ svoji anketu, nazvi ji třeba "Píchlá pneumatika" a pak se s ní smaž na blogu. Uvidíme, kolik vlastních plácnutí si nanominuješ. Budu hádat, žádné? Jinak bys byl za idiota, že? Ber život s nadhledem a nekvič tady jak baba.
2. 9. 2013 18:19
Re: GRATULACE - Z.V.
Tys sem "naslintal" za zlomek GTIho času mnohem, ale opravdu mnohem víc perel....takže bude nejlepší, když svoje analytická moudra přesměruješ jinam...ty Vošickej. :no: