Auto-Pilař jedno z nejmodernějších center v ČR

Prezentace klienta
Autorizovaný dealer vozů Renault a Dacia - společnost Auto-Pilař Říčany vás zve do nově zrekonstruovaného showroomu.

Díky této náročné renovaci se společnost Auto-Pilař zařadila mezi nejmodernější centra v České republice.

Otevření po rekonstrukci proběhlo 11.6.2014 za účasti generálního ředitele RČR Zdeňka Grunta.

„Díky této rekonstrukci můžeme našim klientům nabídnout maximální servis a veškeré pohodlí. Dveře nového showroomu jsou otevřeny každému,“ říká jednatel Petr Pilař. „Nejste ještě rozhodnuti, jakou značku vozu si vyberete? Nevadí! Přijďte a my vám rádi poskytneme veškeré informace, abyste se mohli správně rozhodnout. Nabízíme i produkt Renault finance, který klientům umožní koupit auto na splátky za výhodnou cenu. Každému rádi spočítáme modelovou kalkulaci.

Naše firma poskytuje kompletní mechanický servis včetně klempířských prací, rovnacího rámu, autolakovny, ručního mytí a další. Samozřejmostí je poskytnutí náhradního vozu. Díky rozšíření skladových prostor i mechanické dílny jsme schopni odbavit klienty v rychlejším čase. Také nabízíme servis největších dodávek do 5 tun.

Obliba Dacie stále roste

„Nový vzhled“ získal i showroom značky Dacia, která stále zaznamenává zvýšený zájem zákazníků. Dacia je nejrychleji rostoucí značka v Evropě a tomu jsme přizpůsobili i naše prostory. Uvítáme Vás nyní v showroomu, který odpovídá nejnovějším požadavkům značky a rádi Vám předvedeme celou modelovou řadu.

Značková prodejna Thule

V showroomu Auto-Pilař najdete i značkovou prodejnu Thule, která nabízí střešní nosiče, střešní boxy, držáky kol a držáky na zimní i vodní sporty. Koupit si můžete také cyklovozíky, dětské sedačky a dětská kola a odrážedla.

Zákazníky čeká příjemné prostředí, včetně dětského koutku a klientské zóny s možností zapůjčení tabletů.

Kontakt

Auto-Pilař s.r.o.

Černokostelecká 268, Říčany

tel.: 323 601 186

prodej@auto-pilar.cz

tel.: 323 601 185

servis@auto-pilar.cz

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly