Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz slaví 15 let. Podívejte se, jak se změnilo od roku 1997

Vitek
Diskuze (62)

Vše o autech na jednom místě nacházejí uživatelé českého internetu už od 1. září 1997 na doméně www.auto.cz.

Přesně před patnácti lety, 1. září 1997, přibyla v tehdy ještě řídce osídleném českém internetu nová stránka. Ani její zlínští zakladatelé tehdy patrně netušili, že stojí u zrodu fenoménu, který bude v příštích letech diktovat formu i obsah všem motoristickým magazínům nejen v tuzemském koutě celosvětové počítačové sítě.

Za těch 15 let prošlo Auto.cz bouřlivým vývojem a mnoha změnami. Není naším záměrem je dnes všechny rekapitulovat. Oč méně se Auto.cz kdy holedbalo svými prvenstvími a zdůrazňovalo své úspěchy, o to usilovněji celý redakční tým vždy pracoval na tom, abychom vám nabídli to, proč k nám chodíte – Vše o autech na jednom místě.

Zdá se, že to pořád funguje. I dnes, jako jeden z titulů nadnárodního vydavatelského domu Ringier Axel Springer, zůstává Auto.cz s velkým náskokem jedničkou mezi všemi srovnatelnými tituly na českém internetu. Přestože lidé mají v dnešní nelehké době jiné starosti a celý segment auto-moto již řadu měsíců setrvale klesá, Auto.cz přinejmenším zůstává „na svých“. A za to vděčíme vám, našim čtenářům. Vy všichni, kteří nás čtete, diskutujete s námi, komentujete, chválíte, když se nám něco povede, a věcně kritizujete, pokud šlápneme vedle – vy všichni si zasloužíte neokázalé, ale upřímné DÍKY.

Září teprve začíná a o našem patnáctém výročí dnes neslyšíte naposled. Stejně jako se během let rozšiřoval, měnil a vyvíjel obsah Auto.cz, přizpůsobovala se novým požadavkům doby průběžně i jeho podoba. Obrazové svědectví o tom, jak šel čas v případě Auto.cz, najdete v galerii pod tímto článkem.

Jak dlouho čtete Auto.cz?
  • Od začátku
    17,5%
  • Déle než 10 let
    18,9%
  • Déle než pět let
    39%
  • Déle než rok
    18,2%
  • Méně než rok
    6,4%
Děkujeme za váš hlas.
Celkem hlasovalo 1569 čtenářů.

Vitek
Diskuze (62)
Avatar - PeterLuk
6. 9. 2012 21:06
Re: BAN STRÁNEK FORMULE 1
Tak F1 už dávno nieje to čo bývala ani na auto.cz, ani v reáli. Dnes je to celé o peniazoch a sláve, motoršport (myslím ten vrcholný, majstrovstvá sveta, pri amatérskych a národných a samozrejme aj mnohých ďalších súťažiach je to už vporiadku) už dávno nieje to čo býval, už ide hlavne o peniaze a slávu, podobne aj vo WRC. No škoda... Niečo s tým treba urobiť.
5. 9. 2012 15:55
Moc velkej důvod k jásání není...
... dřív jsem chodil denně, pak několik let vůbec a teď jen občas. Co mi vadí nejvíc, je ta totálně přemrštěná hromada reklam, skrytejch reklam aka "komerční sdělení" nebo "PR". To je opravdu nechutný. Bliká to celý jak výherní automat a člověk musí hledat, na co kliknout a co je reklamní past...
4. 9. 2012 19:35
Re: auto.cz
plus pod fotkami chýba popis, aspoň vo zmiešaných galériách z autosalánov a v porovnávacích testoch
4. 9. 2012 19:25
Re: Auto.cz
:yes:
4. 9. 2012 15:35
Re: Auto.cz
Přesně tak, před 15 lety to bylo jiné kafe, články byly seriozní, dneska je to skoro jako Blesk o autech, což je smutné. No dobře, s tím bleskem jsem to možná trochu přepískl, ale pointa je snad pochopena. :-!