Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 34/2006

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Zvenku nové mini téměř nepoznáte, ale přesto se jedná o novou generaci. Výrazně se změnila technika, pohonné ústrojí a ztvárnění interiéru. Detailně vám ukážeme všechny odlišnosti.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Zvenku nové mini téměř nepoznáte, ale přesto se jedná o novou generaci. Výrazně se změnila technika, pohonné ústrojí a ztvárnění interiéru. Detailně vám ukážeme všechny odlišnosti.

NOVINKY      10

Peugeot představí v Paříži koncept 908 RC, který je poháněn dvanáctiválcem 5,5 litru. Lincoln chystá nový luxusní model odvozený od studie MKS Concept.

tajné projekty      14

BMW už čile testuje svou odpověď na skvělé Audi RS4. Nová emtrojka bude mít pod kapotou osmiválec a výkon přes 400 koní. Také Mitsubishi nelení a prověřuje techniku nového lanceru.

jízda      16

Honda Legend je přímo prošpikovaná nejmodernější technikou a už první jízdní dojmy napověděly, že nový systém pohonu všech kol je vskutku revoluční.

spotřebitelský test      18

Ford Focus C-Max, který prověřujeme v našem spotřebitelském testu, jsme tentokráte srovnali s identicky motorizovaným c-maxem, který má ale odlišnou převodovku. Co se nám zamlouvalo více?

jízda      20

Citroęn Berlingo na plynový pohon je zajímavou alternativou pro ty, kteří upřednostňují větší dojezd před objemem nákladového prostoru.

test      22

Drsný pick-up Mitsubishi L200 je novinkou v tomto nepříliš rozšířeném segmentu. Jeho kvality jsme prověřili jak na silnici, tak v terénu. Jaké dostal vysvědčení?

test      24

Pod kapotu Kie Magentis se dostal i moderní turbodiesel, který z tohoto auta dělá ještě atraktivnější nabídku. Jak se nám dieselový magentis zamlouval?

test      26

Zřejmě nejmenší obytné auto na našem trhu se jmenuje Volkswagen Caddy Life Tramper. Jak jinak ho důkladně prověřit, než že se v něm vyspíme? Jak důmyslná jsou řešení určená pro kempování ve volné přírodě?

... a vše kolem

servis      28

Brzy tomu budou dva měsíce, co začal platit nový silniční zákon. Jaké jsou dosavadní skutečnosti a jak „přežít“ na silnici jako motorista, tedy uhájit řidičský průkaz přinejmenším do doby, než slibovaná novelizace odbourá některé jeho nesmysly?

lahůdka      30

Tesla Roadster je unikátní sporťák, který je poháněn elektromotorem. Maximálku má přes 200 km/h a z nuly na sto vystřelí během čtyř sekund. Prý o něj projevil zájem i herec George

Clooney.

Bazar      32

Ford Fiesta se těší přízni zájemců o vůz segmentu B neskutečných 30 let. Na co si dát pozor při koupi ojeté čtvrté generace?

Prodejní akce      33

Naše tradiční přehledná rubrika přináší přehled aktuálních slev na nových vozůplatných pro tento týden. Díky tomu se rychle zorientujete a můžete ušetřit značný obnos peněz.

Co je to?      37

Pod označením eCorner vyvíjí společnost Siemens VDO nový koncept, který v následujících patnácti letech výrazně změní konstrukci vozidel. Ford představil pro model GT nový způsob řešení palivové nádrže.

relax      38

Společnost EA Games vyhlásila před nedávnem zajímavou soutěž, která měla dokumentovat přestupky mužů zákona. Publikujeme to nejlepší, co se u organizátorů sešlo.

Tuning      40

První díl seriálu o tom, jak Volkswagen Corrado ke kráse přišel. Do parády si ho vzali Honza, Denisa a Vašek. A výsledek?

Patina      42

Kraťas, osmička, žralok, takové jsou nejčastější přezdívky praotce éčkových mercedesů, řady W 114/115. Přinesl mnoho inovací a na osm let se stal ikonou pohodlí, jízdních vlastností a techniky.

sport      44

Německá rallye byla jednoznačně pod taktovkou Sébastiena Loeba a jeho stájového kolegy Daniela Sorda. Jaký je aktuální stav šampionátu po této asfaltové rallye?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)