Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Brno 2007: premiéry, novinky, fotogalerie (přehled všech článků)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)
Brněnský autosalon je letošní největší automobilovou událostí na našem území a proto se mu také Auto.cz podrobně věnuje. V minulých dnech jsme zveřejnili přehled premiér, praktické informace a rady jak na autosalon.

Akce, která bude vítat návštěvníky až do čtvrtka přinesla několik světových premiér, mnoho národních novinek a několik zajímavostí. O tom, co přesně vás v Brně čeká se dočtete v naší třídílné reportáži, která obsahuje přes 460 fotografií pořízených přímo v Brně. Fotogalerie jsou doplněny krátkým popisem zajímavých exponátů a stánků jednotlivých značek. Chybět pochopitelně nemůže ani trocha ženské krásy.

Přehled článků k Autosalonu Brno 2007

Autosalon Brno 2007: přehled národních premiér.

Autosalon Brno 2007: praktické informace

Autosalon Brno 2007: prvních sto fotografií.

Autosalon Brno 2007: Co je v Brně k vidění? (1. díl, 170 fotografií).

Autosalon Brno 2007: Co je v Brně k vidění? (2. díl, 114 fotografií).

Autosalon Brno 2007: Co je v Brně k vidění? (3. díl, 178 fotografií).

Autosalon Brno 2007: kdo se nedostavil? (značky, které v Brně nevystavují).

Autosalon Brno 2007: brněnské sedmikrásky (42 fotografií).

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)
13. 6. 2007 22:14
Ráno jsem netušil co mě čeká večer po odchodu
Tak jsem si to opět užil přes hordy opupínkovaných teenagerů jsem se probil alespoň někam. Nechápu proč je tam pouští hlavně že se ulijou ze školy. Jejich lomcování se vším co nebylo přivázané, pouštění audio aparátůr v autech a vstup to aut snů s otevřenou coca colou a vyhazování tun prospektů okamžitě za branou výstaviště to byl vrchol. No nakonec kolem 13,00 hod. zmizly a já jsem si mohl dovolit se podívat na to co trh nabízí. Automobilky se rozhodly propagovat to o co je zájem např. Mitsubishi šlo po terénní a a Coltovské cestě a Lancera do Brna nepřivezlo. Celkově byla vidět absence Japonských vozu Mazda, Lexus, Toyota a další jejích chyba mají co nabídnout. Zájem byl obrovský a nakonec není nic horšíhho než si od začátku nést v rukách prospekty od vozidel které by stály o případnou koupi je to dost nepraktické. Nejdříve jsem si auta prohlédnul a potom jsem si nakonec oběhl automobilky co mě zajímaly. Krasavice za recepcemi kolem 18,00 se netvářily se nijak přivětivě a to se u některých dalších info stánků jiných automobilek opět opakovalo. No překvapení se nekonalo na Výstavišti, ale před jeji branou na mě kouká typický čumák Porsche to je dnes běžné ale po příchodu blíž jsem tu krásku uviděl v plné kráse bylo to Porsche Carrera GT kdo neví co to je tak je to autíčko za 14 Mega a v CŘ jsou jen 3 něco jako bájný jednorožec. Přede mnou šel nějaký týpek v tričku a v kraťasách typickej frája co parkuje svou obstarožní audinu někde před hernou. Auto udělalo píppíp on si nasedl a s nádherným zvukovým projevem odjel směr Pisárky ten zvuk mi zněl v uších ještě 5 minut. Tak tato jsem se měl na AUTOSALONU 2007.
Avatar - Pekelná Micinka
13. 6. 2007 00:34
Dnes za 2
Zvolil jsem druhou možnost. Zejména kvůli absenci fotografií od některých znače, byť nepřinesli nic nového. Také si myslím, že když šlo natočit skvělé video z Ženevy, tak tady "za bukem" by jich mohlo být ještě víc. A není ani jedno.