Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-AMG ukazuje šlapací autíčko pro Paříž. Zatím jen zčásti...

Aleš Dragoun
Diskuze (4)
Trojcípá hvězda si Paříž přichystala zajímavou novinku, šlapací autíčko. Jako ochutnávku nabídla první teasery. Ponese písmena AMG!

Divize Mercedes-AMG zveřejnila na svém instagramovém účtu první dvě fotografie novinky pro autosalon v Paříži. Ukázala pouze příď a záď. Mohutná maska s obří hvězdou zprvu nasvědčovala, že se jedná o připravovaný koncept menšího elektrického konceptu. Později zveřejněné snímky ale ukázaly, že je to něco jiného, šlapací autíčko!

Autíčko přitom vypadá velice povedeně. Hlavní světla obsahují diodové pásky, zatímco záď vypadá na první pohled stupňovitá a spíše jako ze sporťáku. Zajímavý mix!

Po boku šlapacího autíčka by se však přece jen měl ukázat i elektrický crossover, o kterém se delší dobu mluví jako o ELC. Crossover by měl být delší než konvenční GLA, spíše se přiblíží většímu sourozenci GLC.

Moderní trendy včetně papírového snižování emisí nejedovatého CO2 jsou neúprosné, prosazují jej vlády i samotná Evropská unie. Klienti si navíc oblíbili různé křížence a SUV, kterým dávají přednost před klasickými auty. Připadají si v nich bezpečněji a dobře se nastupuje dovnitř, do terénu se beztak s nimi nikdy nevydají. Proto Mercedes nabídne takový model.

Aleš Dragoun
Diskuze (4)
Avatar - AUDIRS6
26. 9. 2016 14:13
Re: Já věděl,
Nie, ta prijde az s faceliftom, ked zistia, ze aktualny "pohon" produkuje vela CO2 ( ok, mozno aj metánu a pod... >:-[] ) a treba mu teda ulahcit zivot a znizit emisie. >:D
Avatar - Londonbridge
26. 9. 2016 13:57
Re: Exclusiv
2 x slapacie auticka AMG = 1 x Dacia Sandero ale aj s motorom... >:D
Avatar - praděda7
26. 9. 2016 09:53
Já věděl,
že na to jednou dojde a že jsem nepsal o té zkroucené gumě nadarmo........... ;-)
26. 9. 2016 09:10
Exclusiv
Uvadzacia cena uz od sympatickych 3.999,- eur (bez dane).