Autosalon VISTA car v Hodoníně se díky rekonstrukci, modernizaci a rozšiřování kapacity rozdělil na dva

Prezentace klienta
Společnost VISTA car, dlouholetý autorizovaný prodejní a servisní partner značek Škoda a Hyundai, rozdělila svůj Hodonínský autosalon na dva. Stávající autosalon byl přebudován do nového korporátního designu značky ŠKODA.

V rámci rozšíření kapacity vznikl zcela nový autosalon značky Hyundai, který splňuje nejmodernější kritéria pro prezentaci a prodej vozů.

Vzrůstající modelová ofenzíva značky ŠKODA si vyžádala nové pojetí prodejního místa tak, aby vzhled autosalonu vytvořil ideální platformu pro prezentaci stávající i nadcházející modelové palety vozů značky ŠKODA. Architektura působí zevnitř i zvenku otevřeným a transparentním dojem, čímž zákazníky přímo vybízí k návštěvě showroomu.

Zcela nový autosalon Hyundai, který byl postaven v souladu s pravidly korporátního konceptu značky s názvem Hyundai Global Dealership Space Identity, se vyznačuje využitím moderních prvků a přírodních materiálů. Zákazníkům nabízí prémiové prostředí v novém designovém konceptu určeném pro nákup a servis vozů Hyundai.

Prodej, servis, financování a pojištění vozů probíhá v novém moderním prostředí obou autosalonů za asistence důkladně proškoleného personálu. Náběh na plné využití kapacity autosalonů již umožnil a v budoucnu ještě umožní vznik nových pracovních míst.

Při výstavbě bylo pamatováno také na zázemí pro zaměstnance. Novinkou je pro ně společná jídelna, která svým pojetím, designem a vybavením zcela koresponduje s prémiovým prostředím obou autosalonů.

Společnost VISTA car je ryze tuzemská rodinná firma se sedmnáctiletou tradicí. Kromě autorizovaného prodeje a servisu vozů značek Škoda a Hyundai se zabývá také výkupem a prodejem ojetých vozů, jakož i financováním a pojištěním vozů. Zákazníci ze spádového regionu i mimo něj oceňují dlouholetou historii a vysokou kvalitu prodejních i poprodejních služeb.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly