Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Batmobile 2015: První videoteaser

Michal Fokt
Diskuze (3)
I Batman musí průběžně omlazovat svůj vozový park, tohle je nový, multifunkční Batmobile pro rok 2015.

Batmanovi protivníci jsou stále nebezpečnější, nehledě na to, že kdybyste byli boháči, vedoucí dvojí život, také by vás nebavilo jezdit inkognito celá léta v jedné káře, proto dostane Bruce Wayne v roce 2015 pro své hrátky nový Batmobile.

Nový film se sice objeví v kinech až přespříští rok, Batmobilu se však dostává zvýšené pozornosti už nyní, dochází totiž k jeho virtuálnímu odhalení prostřednictvím videohry Batman: Arkham Knight pro Xbox One a PlayStation 4. Hra půjde do prodeje příští rok, takže s Batmanovou károu budete moci jezdit o rok dříve, než od sám. Jak ukazuje promo video, bude možné ho využívat ve stíhacím módu Pursuit nebo v poněkud méně kompromisním Battle, kdy dojde na 60mm (a jim podobné) argumenty.

Má to ale háček, zveřejněný videoteaser není vzhledově úplně kompatibilní s fototeaserem Batmanova vozu pro chystaný film, je to tedy tak trošku "falešný sob". Ale co na tom záleží, o jeden Batmobile víc nebo méně, to asi není až tak důležité, tenhle si navíc, na rozdíl od toho filmového, budete moci "zařídit".

Michal Fokt
Diskuze (3)
6. 6. 2014 19:37
Re: uff uff
precti si to cele a pak se zamysli, ja ;-)
6. 6. 2014 19:17
Re: uff uff
Vsadím se, že i absolvent zvláštní školy by dokázal najít v textu tohle:
"Nový film se sice objeví v kinech až přespříští rok, Batmobilu se však dostává zvýšené pozornosti už nyní, dochází totiž k jeho virtuálnímu odhalení prostřednictvím videohry.."

Kam tedy podle IQ zařadit tebe, to fakt netuším >:D

Každopádně jsi na webu s heslem "Vše o autech na jednom místě" a Batmobil autem víceméně je. Být tak znuděnej, že musíš psát tohle musí bejt děsná pruda co? >:D
6. 6. 2014 18:58
uff uff
zas nemate o cem psat a nekdo v redakci si poustel video na kterem byl batmobil ze hry co? a tak se zase v mozku zaplo ze z toho muze bejt uber super novinka a neco si tam prece vymyslime >:D odkdy jsou batmobily ze hry stejne jako ty ve filmu?

pane Fokt piste o autech a nevymejslejte nejaky svoje bajny teorie o batmobilech :-) bejt novinar a vymejslet tyhle lzi musi bejt desna pruda co?