Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bentley v Paříži

Diskuze (0)
Po zcela novém modelu Mulsanne přichází čas na generační obměnu řady Continental. Jako první v Paříži debutovalo důkladně modernizované kupé Continental GT.

Nový Bentley Continental GT není zcela novým modelem, jedná se o velmi důkladný facelift. Na karoserii nezůstal téměř žádný díl stejný, nová je příď i záď. Exteriér má mnohem propracovanější a komplikovanější tvary, které se přibližují většímu Mulsanne. Výkon motoru 6,0 W12 se zvýšil na 423 kW, nová karoserie je lehčí a pohon všech kol je nyní naladěn na uspořádání 40:60.

U Bentley předvedli také další nedávné novinky – velkou limuzínu Mulsanne, kabriolet Continental GTC Series 51 nebo Continental Supersports. U nich se ale jedná stále o auta s původním designem karoserie.

Continental GT ve verzi pro rok 2011 jasně ukazuje, jaké další novinky můžeme od Bentley čekat příští rok. Už nyní je oficiálně potvrzen nový motor 4,0 V8 pro Continental GT, nového designu se téměř jistě časem dočká také sedan Continental Flying Spur a kabriolet Continental GTC.

Diskuze (0)