Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Benzina testuje přejmenování na Orlen, zkouší se i pumpy Star

Aleš Jungmann
Diskuze (34)
Budeme za pár let tankovat ne u Benziny, ale u Orlenu nebo u Staru?

Všechny varianty jsou možné. Benzina totiž spustila testovací projekt a přeměnila, resp. do konce příštího týdne přemění vybrané čerpací stanice své sítě ve tři stanice Orlen a čtyři pumpy Star. Do prosince pak bude testovat, jak moc je český zákazník citlivý na obchodní značku Benzina.

Orleny se stejně jako čerpací stanice sítě Benzina Plus zaměřují na prémiová paliva a řadu služeb jako je třeba široký výběr zboží v obchodech nebo možnost objednání teplého jídla.

Co se týče cen, ty bude Benzina držet na stejné úrovni s nabídkou Benziny Plus a to včetně ceny prémiových paliv.

Druhou značkou vstupující na český trh je Star, která je zacílena spíše na tu část řidičů orientovaných na cenu. V nabídce proto nenajdete prémiová paliva, benzin Natural 95 a nafta však samozřejmě budou dosahovat standardů paliv vydávaných na čerpacích stanicích Benziny.

Jak vedení Benziny zdůraznilo, jedná se o test a tudíž není a ani nemůže být zatím rozhodnuto, zda se značka Benzina vytratí z českého trhu, vše bude záležet na provozních výsledcích výše zmíněných vytipovaných benzinových pump.

Kde se bude testovat? Konkrétně se jedná o Velkou Dobrou, Chomutov a Mnichovo Hradiště (Orlen) a Nové Město nad Metují, Hořice a dvakrát Prahu (Star).

Aleš Jungmann
Diskuze (34)
Avatar - Ronault.
9. 4. 2011 22:06
Re: Orlen? A proč ne?
Možná by to chtělo se trochu uvolnit a nehledat za vším MBA. Jak já, tak i dokonce Áda, si uvědomujeme "vo co go", takže zbytečně amortizuješ klávesnici.
9. 4. 2011 21:21
Re: strašná jména
Každopádně jsem z Nového Města nad Metují a u Staru netankuju, jezdím si do Dobrušky pro Vervu...
9. 4. 2011 21:18
Re: Orlen? A proč ne?
To, že máme drahý paliva je jen naprosto amatérskou neschopností našich vůdců, kteří si prostě myslí, že když zvednou daně, automaticky na daních víc vyberou. To je ale hrubý omyl.
Snažit se o zrušení značky Benzina, která ma slovo benzin přímo v názvu, navíc v ČR, kde je Benzina doma, to mohl vymyslet jen nějaký jedinec na houbičkách nebo cracku. Nějaký, jak já říkám "instantní manager" s titulem MBA (mladej blbej agresivní), kterej musí jezdit v 5-ti metrové limuzíně protože do menšího auta se mu nevejde jeho ohromné ego.
9. 4. 2011 21:08
Re: strašná jména
S euroshopperem souhlasím, s Albert Quality ne, ty výrobky kupuju rád, protože jsou podle mě opravdu kvalitní, dělají to dobré firmy a místo obvyklého loga tam prdnou albert, třeba ty čokolády mořské plody jsou výborné a dělají je ve švýcarsku... :-)
Avatar - kaa
9. 4. 2011 17:24
Re: Nedobře děláte
[odkaz]