Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW 4 Gran Coupe Individual: Pro nejnáročnější zákazníky

Michal Fokt
Diskuze (31)
BMW Individual obohacuje své portfolio nové také o BMW řady 4 Gran Coupe. Udělají vám s ním (téměř) vše, co si zamanete.

V ceníku BMW 4 Gran Coupe si můžete zaškrtávat výbavy, co vám konto dovolí, i tam jsou ovšem jisté hranice. Pokud je překročíte, stáváte se kořistí divize BMW Individual, kde vám nabídnou možnost odlišit se od davu opravdu důkladně, byť ve vší uhlazenosti a noblese.

Pro čtyřku Gran Coupe si BMW Individual připravilo speciální laky, mezi nimiž nechybí odstíny Citrine Black metallic, Tansanite Blue metallic, Pyrite Brown metallic a Moonstone metallic, v nabídce je ovšem i široká škála laků matných, zahrnujících Frozen Brilliant White metallic, Frozen Grey metallic, Frozen Bronze metallic a Frozen Cashmere Silver metallic. Ty lze zkombinovat s odlehčenými 19" koly s paprsky ve tvaru písmene V.

Ty pravé orgie se mohou rozpoutat v interiéru. Exkluzivní kůže Merino se nabízí v barvách Golden Brown, Cashmere Beige, Nutmeg, Opal White a Black a mít je můžete na sedadlech, výplních dveří, loketní opěrce i palubní desce. Sáhnout můžete po speciálních volantech, černém čalounění střechy a dřevěných dekorech Piano Black, Plane Dark Red-Brown nebo Ash Grain White. Abyste nenechali nikoho na pochybách, kde "šijete", povinností budou prahové lišty BMW Individual.

Michal Fokt
Diskuze (31)
Avatar - fOE
30. 5. 2014 08:10
Re: LED
Taky se divim ze se daji priplatit predni LED ale v zadu clovek zustane se smutnyma zarovkama... trochu skoda. Snad to pristi rok FL vyresi.
Avatar - EauRouge
29. 5. 2014 12:43
Re: Nejnáročnější zákazník půjde do 5, nebo 7ky
Možná, že to i je trochu lokální problém, nebo spíše konkrétního dealerství. Bavoráky kupuji nějaký pátek a po problémech s jedním dealerem stačilo vyměnit onoho dealera za druhého a služby se změnili naprosto diametrálně. Teď když zavolám v pondělí, tak jsem do konce týdne odbavený, nabídnou mi odvoz nebo náhradní auto atd. Naštěstí jsem posledních pár let neřešil nic tak závažného jako chladič, spíš nějaké drobnosti které měli skladem nebo jsem měl štěstí že to zrovna měli.
29. 5. 2014 12:31
Re: PR zpráva
jo, přesně tak… ten zbytek měl zůstat nevyřčen:-)
29. 5. 2014 12:14
Re: Nejnáročnější zákazník půjde do 5, nebo 7ky
Je možné, že se u BMW více špiní. S podobným varováním se člověk spíš setká v zimě, kdy se mu tam může dostat břečka/ sníh. I když se nevypne, nemusí za špatných podmínek fungovat optimálně (tedy situace, kterou by zvládl za dobrého počasí, může vyústit v kolizi za špatného).
29. 5. 2014 12:05
Re: Nejnáročnější zákazník půjde do 5, nebo 7ky
No já moc adaptivní tempomat nepoužívám. Reaguje o dost chaotičtěji, než v Audi A6. V podstatě to hlasí: "collision warning deactivated". Mám ve standardu varování před nehodou a to je spjato s radarem vepředu.