Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW 6 M Sport Edition: Nádech M6 pro běžné modely

David Bureš
Diskuze (2)
V Mnichově rozšiřují nabídku edic M Sport o další model. Edice nabízí paket M a bohatší výbavu než výchozí vozy.

BMW řady 6 bude od července k dispozici v nové edici M Sport. Ta bude dostupná pro všechny karosářské varianty tohoto vozu – kupé, kabriolet a sportovně laděný sedan Gran Coupé.

Základem edice je M paket upravující vzhled auta. Jeho součástí jsou upravené nárazníky, 19palcová kola z lehkých slitin nebo koncovky výfuku z tmavého chromu. Ve výbavě nechybí diodové mlhovky a diodové adaptivní světlomety.

Také uvnitř se to hemží logy M, v interiéru se objevuje kožený sportovní volant, upravené dveřní prahy a sportovní sedačky kombinující alcantaru s nappa kůží.

Řada 6 M Sport Edition nabízí také bohatší výbavu. Ta zahrnuje head-up displej, navigaci, multifunkční přístrojový panel, ovládání hlasem, hands-free systém, parkovací senzory se zadní parkovací kamerou či hudební systém Professional s 12 reproduktory u kabrioletu a 16 reproduktory u kupé a Gran Coupé.

Dále auto disponuje systémem BMW ConnectedDrive Services umožňujícím používat různé aplikace nebo službou Real Time Traffic Information sledující aktuální dopravní situaci. Milovníky lyžování zase potěší vak na lyže.

Řadu 6 M Sport Edition je možné pořídit i v oranžovém metalickém laku Sakhir, který byl dosud výhradně určen pro model M6. Pro M Sport Edition je navíc určeno příplatkové čalounění kombinující světlou kůži Merino s kontrastními oranžovými švy.

Nabídka motorů pro řadu 6 M Sport Edition není nijak omezena. Automobil je prodáván se třemi motory – z benzinových je to třílitrový šestiválec 640i s výkonem 235 kW a 4,4litrový osmiválec 650i s 330 kW, turbodiesely zastupuje třílitrový šestiválec 640d s 230 kW.

Všechny jednotky spolupracují s osmistupňovým automatem, za příplatek je k nim dodáván pohon všech kol.

David Bureš
Diskuze (2)
Avatar - AUDIRS6
20. 5. 2013 19:07
Re: Vyčerpávající informace
ale aspon ako-taky vybavovy - a keby to znamenalo aj zvyhodneny - paket, to vypada dobre: ta vybava je uz defakto kompletna pre vacsinu potencialnych zakaznikov - kombinacia nappa+alcantara= super ;-) - presne podla mojho gusta :yes:
20. 5. 2013 14:09
Vyčerpávající informace
Teď už jenom chybí napsat, kolik za to. Jinak mi to přijde jako běžný M-paket.