Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Duely.auto.cz: BMW 850i vede sekci youngtimerů

Ondřej Láník
Diskuze (1)
Stránka věnovaná automobilové kráse má hned několik podsekcí. Nejpopulárnější youngtimer pochází z Mnichova.

Srovnávání aut v designových duelech se v posledních měsících stalo velmi populárním formátem článku na Auto.cz. Přišli jsem proto s jeho jednodušší verzí, postavenou na vzájemném porovnávání vozů napříč jednotlivými třídami, ale i v rámci typických kategorií.

Smyslem této sekce je pomocí velkého množství autoduelů (a vašich rozhodnutí) sestavit žebříček nejhezčích aut. Aktuální průběžné pořadí je stále vidět, resp. se k němu snadno doklikáte.

Pro auta můžete hlasovat ve všeobecném srovnání i v jednotlivých kategoriích. Těch je momentálně sedm: cabrio, hot hatch, levná auta, roadster, sedany, sportovní a youngtimer. Databázi aut budeme postupně rozšiřovat a současně s tím i zpřesňovat kategorizaci modelů.

Mezi youngtimery vede suverénně BMW 850i. V top 5 je ale taky BMW 5 (E34) a BMW 3 (E 30). Druhé Audi Quattro i třetí Lancia Delta patřily v 80. letech k průkopníkům silničních automobilů s pohonem všech kol.

Opačný konec žebříčku obsadily Fiaty Panda a Uno, resp. Alfa Romeo 33. Jestli právem nebo neprávem, to záleží jen na vašich hlasech.

Pokud chcete pořadí změnit vstupte do sekce Duely.auto.cz a udělejte to!


Ondřej Láník
Diskuze (1)
Avatar - gld
29. 6. 2011 14:24
méďa béďa
w124 na hrad >:-[]

a btw- pre všetkých pokrytcov s fiatom uno na spodku tabuľky- pred 25 rokmi by ste za uno fire 1.0 vraždili