Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW: Flotila 60 vozů pro Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech

Vitek

Dva dny před zahájením festivalu si v Karlových Varech převzal z rukou Josefa Reitera, generálního ředitele BMW Česká republika, prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška flotilu 60 vozů. Tyto automobily, zejména BMW 5 a 7 a čistě elektrické i3, budou od 4. do 12. července sloužit k přepravě českých i světových osobností světa filmu. Mezi tyto hvězdy bude letos patřit především Mel Gibson, ale také Fanny Ardantová, Alice Rohrwacherová, Asia Argentová či Andrej Zvjaginceva.

BMW Česká republika má, počínaje letošním 49. ročníkem, uzavřenu smlouvu o dlouhodobé spolupráci s MFF Karlovy Vary. BMW proto pro letošní ročník používá označení Oficiální vůz festivalu.

BMW Group v celosvětovém měřítku podporuje kulturu již více než čtyři desítky let. Za tuto dobu spolupracovala například se světově proslulými filmovými festivaly v Hollywoodu, Cannes či Berlíně, ale kooperuje též v rámci projektu BMW Guggenheim Lab, Deutsches Museum Akademiegalerie a v mnoha dalších projektech.

Vitek