BMW nejvýhodněji: Renocar nabízí prodlouženou záruku na 5 let zdarma

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Pouze v Renocaru získáte k novému BMW také prodlouženou záruku na 5 let zdarma.

Pokud vybíráte nový vůz, který má být bezpečný pro vás a vaši rodinu, řidiče oslovit intuitivním ovládáním, dynamikou, posádku hýčkat komfortem a propracovaností v každém detailu, pak by vám BMW nemělo zmizet z hledáčku.

„Když se silné atributy značky BMW spojí s mimořádnou nabídkou od BMW Renocar, pak věřím, že budete mít o čem přemýšlet. Společnost Renocar nabízí benefit, který oceníte. Je jím prodloužená záruku na 5 let zdarma.

Spolu s výhodnou cenou a servisním paketem zdarma, který pokryje 5 let servisních prací, bude BMW z Renocaru vaší správnou volbou,“ říká obchodní ředitel společnosti Renocar Miloš Vránek.

Vozy BMW jsou synonymem bezpečných jízdních vlastností, technologií a efektivity použitých motorizací. S vyřešenými servisními náklady, jistotou prodloužené záruky a vysokou zůstatkovou hodnotou vám BMW Renocar nabízí odpověď na otázky spojené s nejvýhodnějším pořízením nového vozu.

Miloš Vránek uzavírá, “Od roku 1990 se den co den utvrzujeme v tom, že nenabízíme jen automobily. Jsme prostředníky radosti z jízdy a cestování. Chceme být pro své zákazníky průvodci na cestě ke skvělým vozům. Děláme vše proto, aby se mohli spolehnout na nás i na své auto.”

RENOCAR MÁ SPRÁVNÉ ARGUMENTY.

-   Zvýhodněná výbava dle modelu 56.000 až 377.000 Kč

Bezpečnost je pro nás samozřejmostí, všechny bezpečnostní prvky jsou ve vozech BMW vždy standardem. Finanční bonus tak využijete pro zvýšení komfortu a získání inovativních technologií.

-   Servis zdarma na 5 let/ 100.000 km

S BMW Service Inclusive obsahujícím servisní práce po dobu 5 let zdarma nebudete řešit výdaje za pravidelný garanční servis.

-   Záruka zdarma na 5 let/ 150.000 km*

Standardní záruku BMW v délce 24 měsíců jsme pro vás v Renocaru prodloužili na více jak dvojnásobek. Užívat si garancí bez starostí můžete celých 5 let/ 150.000 km. *Nabídka je limitovaná, o její platnosti se informujte ZDE.

-   Výběr z 300 vozů s dodáním ihned

Rozmanitost nabídky zaručí, že vaše volba bude brát na zřetel všechny vaše požadavky.

Vyberte si svůj nový vůz BMW s benefity od společnosti Renocar.

Přijďte osobně vyzkoušet a zhodnotit radost z jízdy v BMW, v Renocaru vám rádi poskytnou vůz dle vašeho výběru k testovací jízdě.

Bližší informace o naší zvýhodněné nabídce vozů BMW naleznete ZDE

bmw bmw

Renocar Praha, Praha – Čestlice (D1, EXIT 8)

bmw bmw

Renocar Brno, Brno – Slatina (D1, EXIT 201)

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly