Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW představuje svůj olympijský pavilon

David Bureš
Diskuze (8)
BMW Group očekává, že jeho pavilon během olympijských her denně navštíví tisíce lidí.

BMW Group jakožto oficiální automobilový partner Letních olympijských her v Londýně 2012 bude mít v Olympijském parku vlastní pavilon. V něm bude prezentovat své nejnovější vozy.

Pavilon BMW rozprostírající se ploše velké 800 m2 stojí na vyvýšeném místě nad řekou Waterworks, která protéká mezi Olympijským stadionem a plaveckým Aquatic Centrem. Voda z řeky slouží k ochlazování budovy. Recyklovaná voda se následně vrací do řeky skrze speciální vodopád, který tvůrci budovy připodobňují k zácloně.

Dolní poschodí je věnováno vozovému parku olympijských her v Londýně. Návštěvníci se zde také dozvědí, jak si koncern představuje budoucnost individuální dopravy. Vystaveny zde budou také prototypy, automobilka zmiňuje BMW E-Scooter, elektrické kolo BMW i Pedelec a Mini Rocketman v barevném provedení inspirovaném britskou vlajkou.

Ve vyšším patře je umístěno devět pavilonů, inspirovanými speciálními pavilony v parcích, takzvanými viktoriánskými pódii. Zde je prezentována současná nabídka BMW Group a plánované modely. Návštěvníci si tu mohou prohlédnout novou generaci BMW řady 3 Touring nebo koncepty BMW i3 a i8.

Pavilon BMW bude přístupný během olympijských i paralympijských her. Slavnostní zahájení londýnské olympiády proběhne 27. července.

Jakožto oficiální partner 30. letních olympijských her v Londýně 2012 poskytne BMW olympionikům, sportovním funkcionářům, novinářům a dalším osobám na 4.000 automobilů. Mezi nimi mimo jiné bude MINI Countryman Cooper D, BMW 320d Efficient Dynamics, BMW 520d Efficient Dynamics a BMW řady 1 ActiveE.

David Bureš
Diskuze (8)
Avatar - escorpion
21. 7. 2012 08:21
Re: partner
Japonec až nakonec >:D

Mal som na mysli hyundai či kiu, Ty to dobre vieš. Snáď nechceš porovnávať kvalitu kórejcov s nemeckou prémiou ? Porsche ? Vadné turbo sa vymení a bude jazdiť ďalej. S hrdzavejúcim i30 však nespravíš nič. Rozsype sa Ti pod rukami. Hlavne, že má šikmé háčko autobild qualitat 2010 a 2011. Neviem za čo ho dostali.

O kupcoch hyundaiu si môžeš prečítať na hyundaiclube. Len malá citácia na ukážku o novom i30:

"Dokonce v rámci záruky mi upravily ty dveře u řidiče, takže už jdou krásně zavírat. Celou výměnu oleje jsem sledoval, mechanik tam dokonce i něco vystříkával sprejem, spodek auta dokonce očistil a nad tím, že jsem si přivezl vlastní olej vůbec NIKDO nebrblal.

Za práci plus olejový filtr si řekli 447,-kč. Nechal jsem jim tam celou pětistovku, což jsem snad ještě nikdy, nikde neudělal. Tak jsem byl spokojen."
Avatar - 3_diamanty
21. 7. 2012 07:27
Re: partner
nezbudaj na Hrasnovu ta moze prekvapit, potom stvorkajak a mozno aj ano ano Sagan :yes:

Sagan je frajer :yes:

cize sikmooke znacky su nenormalne? ;-)

to mas na mysli aj japoncov? ci oni su uz normalny len korejci su nenormalny? Nie je mi to celkom jasne ;-)

Najvyssia kvalita? tak to by mali jazdit v porsche nie? Jaj pardooooooon...porsche ma problemy s turbom...o kvalite nemoze byt ani rec...
Avatar - Pekelná Micinka
21. 7. 2012 00:26
Re: Autorovi
>:-[]
20. 7. 2012 23:22
Re: Autorovi
No, ani se mu moc nedivím, že se polil zmizíkem. Na můj vkus příliš mnoho úpornosti. :-|

A kdyby neuváženě zvednul ten telefon, tak třeba uslyší : "Budeme mít miminko, miláčku !" :-) :-)
Avatar - boost.
20. 7. 2012 21:47
Re: Autorovi
Pan redaktor asi odjel na Nordschleife bez oznámení. >:-[]