Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: BMW X5 – Prémiové SUV v terénu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (14)
Začátkem letošního roku představila automobilka BMW modernizovanou modelovou řadu X5, u níž se omlazení projevilo jen mírně na vzhledu a zásadně na technice.

Premiéra druhé generace BMW X5 s kodém E70 se odehrála v roce 2006 a prodej tohoto velkého SUV se rozběhl v únoru následujícího roku. Po třech letech nastupuje modernizované provedení, které je připraveno na boj s konkurencí v podobě nové generace Porsche Cayenne, Mercedesu ML a Volkswagenu Touareg.

Vedle decentních změn designu, které v přední části reprezentuje nový nárazník s většími vstupy vzduchu a na zádi upravené koncové svítilny, se odehrály zásadní změny pod kapotou. V případě zážehových motorů proběhla výměna atmosférických šestiválců a osmiválců za nové přeplňované jednotky. U vznětových agregátů se zapracovalo na výkonech a spotřebě paliva.

Doporučujeme
BMW X5: První jízdní dojmy

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (14)
21. 6. 2010 16:35
Re: Jakže?
I kdyby to bylo sebenesmyslnější auto (a to teda rozhodně není), to, jestli si ho někdo koupí, nebo ne, je věc čistě konkrétní osoby a tobě, příteli, je do toho úúúplný kulový.

Svoje zákazy si tedy laskavě vetkni za kolbouk...
Avatar - Sysoj Psojič
24. 5. 2010 00:07
Re: Jakže?
Se Tvým nickem bych o sedlácích nemluvil :-!
Nejsem sedlák, ale chtěl bych být. Jedno z mých aut je X6, ale je benzínové a upravené Hamannem.
V současné době řeším, zda vyměnit své auto (ne X6) za GT-R nebo RS5. Píšu to proto, že nechápu, jaké kraviny tu vespolek řešíte. A asi potřebuju poradit, mám to 50:50. Nechlubím se, jen asi fakt nemám rád Kie Ceed.
Avatar - white label
22. 5. 2010 21:01
Re: Jakže?
A nějaký vlastní názor "argumentačně" podpořený "obsahem své garáže" bys neměl...
Jsem netušil tak významnou souvislost jisté "moudrosti" člověka s konkrétním obsahem jeho vlastní garáže...
Avatar - white label
22. 5. 2010 20:46
Re: Jakže?
Já bych hlavně "zakázal" podobné "zákazy"... 8-s
22. 5. 2010 09:26
Re: Jakže?
ach jo a to musia byt slova ceskeho sedlaka co vsetko vie, vsde bol a mysli si ze ked ma bmw v dieslu ze je majster sveta...
To z tym zakazanim som prvy krat pocul od cloveka co ma v garzi packarda z roku 29 a auta ako rr a Auburne(ci jak sa to pise) a uplne zdielam jeho nazor.