Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW vyvinulo zádržný systém pro psy

Ondřej Láník
Diskuze (14)
V dnešním autě jsou bezpečnostní pásy samozřejmostí pro dospělé, dětské sedačky pro děti, ale co čtyřnozí členové rodiny? BMW již má řešení.

Zatímco majitelé pejsků si při cestách autem automaticky zapínají bezpečnostní pásy, jejich čtyřnohým miláčkům zůstává vyhrazena zadní sedačka nebo část zavazadlového prostoru ve vozech kombi. První crash-testy potvrdily nebezpečnost i malých zvířat na palubě, a to jak pro lidskou posádku, tak i pro zvířata samotná. BMW nabízí jako první výrobce jednoduché řešení tohoto problému.

V nabídce originálního příslušenství BMW je nyní psí bezpečnostní postroj z polyesteru. Tímto postrojem pes protáhne přední nohy a jakoby jej "oblékne" a pak je snadno uchycen do bezpečnostního pásu. Při zastávce, třeba na dálničním parkovišti, můžete čtyřnohého miláčka snadno vyvenčit odpoutáním bezpečnostního pásu, bez zdlouhavého "vyprošťování".

BMW nabízí tři velikosti postroje pro psy od sedmi do čtyřiceti kilogramů za jednotnou cenu 118 Euro.





reklamní sdělení:

… více o automobilech BMW se dozvíte na www.renocar.cz. Konkrétní ceny, technické specifikace, doplňkovou výbavu a zajímavou nabídku skladových vozů najdete na stránkách smluvního partnera BMW AG fa. RENOCAR BMW.

Ondřej Láník
Diskuze (14)