Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW X3 (F25): První recenze na Moje.auto.cz

David Bureš
Diskuze (3)
Nová generace BMW X3 se prodává od konce minulého roku. Na Moje.auto.cz se už objevila první uživatelská recenze tohoto SAV.

BMW X3 (F25) už prošlo redakčním testem, a to s benzínovým třílitrem xDrive35i o maximálním výkonu 225 kW v 5800 min-1. Uživatelská recenze na Moje.auto.cz oproti tomu hodnotí dvoulitrový turbodiesel xDrive20d o výkonu 135 kW v 4000 min-1.

Recenze podrobně popisuje důvody, proč dal uživatel ByCool přednost mnichovskému SAV před ostatní německou konkurencí. Vedle sportovního ducha rozhodla i novější technika.

Majitel s novou X3 najel zatím jen 1300 km, přesto už našel její slabé i silné stránky. Na jedné straně je skvělý podvozek a výborné sportovní sedačky, na druhé straně majiteli vadí krátké rychlostní stupně a chybí mu rezervní kolo (X3 používá kola typu runflat).

Další poznatky z nákupu BMW X3 nové generace si přečtěte v uživatelské recenzi na Moje.auto.cz.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (3)
Avatar - Nerez
6. 3. 2011 19:42
BMW
Mě tedy tyhle BMW vůbec neoslovují. Nelíbí se mi a jejich terenní schopnosti nejsou žádná sláva. Ale každýho věc co si do garáže postaví :-)
Avatar - pelikoš
6. 3. 2011 16:18
tedy
já bych rozhodně šel do INFINITI... :yes: