Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW X3 je tady: Neoficiálně, ale kompletní!

Martin Machala
Diskuze (22)
Nové mnichovské SUV jsme měli vidět až zítra, jak to ale tak v poslední době chodí, ani tahle premiéra do oficiálního data zveřejnění nevydržela.

Těžko říct, jestli mohl být design novinky ještě očekávatelnější, klasičtější… Já na první pohled zkrátka vidím aktuální BMW X5, při bližším zkoumání možná jen trochu kulatější. Asi bych ani neřekl, že jde o menší SUV v hierarchii BMW, však je taky proti předchůdci nová X3 celkově rozměrnější auto. Na konkrétní údaje si musíme počkat do zítřka, X3 však narostla ve všech směrech, milimetry ubrala jen na výšku.

Interiér se samozřejmě drží nejnovějšího BMW stylu, i když ta obrazovka infotainmentu mi přijde nějaká větší… Uvidíme, co se dozvíme zítra z oficiální tiskové zprávy.

To budou určitě k dispozici také kompletní technické údaje, zatím víme jen to, že vrcholná verze M40i nabídne z přeplňovaného šestiválce 265 kW a rovných 400 N.m točivého momentu. Na stovku se nejrychlejší X3 (dokud se neobjeví avizované „emko“) dostane za 4,9 s, maximálka je tradičně omezena na 250 km/h. Na začátku nabídky najdeme samozřejmě čtyřválce v nejrůznějších verzích, BMW připravuje také hybridní verzi. Těšit se můžeme i na další rozšíření autonomie v řízení, v rámci příslušenství nabízí BMW rovněž elektrické kolo…

Tolik tedy ochutnávka nového BMW X3, zítra pro vás budeme mít už celý informační balíček!

Martin Machala
Diskuze (22)
26. 6. 2017 22:29
Re: X3
nebylo to AMG a proto se to jmenovalo AMG:)
Avatar - CHerokee
26. 6. 2017 10:36
Re: X3
M paket a AMG paket jsou úplně něco jiného než jsem psal. Ano dieslové AMG se chvilinku kdysi vyrábělo, což a věci nic nemění. Nebylo to AMG, jen přečipovaná tovární jednotka.
Avatar - JohnST
25. 6. 2017 22:58
BMW X3
Tak ten predok je dizajnovo dost rozbity. Zda sa, ze tak moc chceli spravit nieco nove az to dodrbkali. :no:
25. 6. 2017 22:06
Re: X3
Zatímco AMG paket se instaluje jen na vozidla od 500 hp výše:)
A dieselové AMG bylo dávno, dávno před eMkovými dieselovými modely ty neználku:)
[odkaz]
Avatar - praděda7
25. 6. 2017 20:42
Re: mno nic moc
Jo, ty "zlomené" ledvinky a mřížky chladiče vůbec, se objevují i na jiných vozech.......