Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW Z4 Pure Fusion Design: Luxusní interiér pro Z4

Aleš Jungmann
Diskuze (14)
Automobilka BMW představila balíček Pure Fusion Design, zvyšující atraktivitu interiéru modelu Z4.

Pokud vám přijde interiér dvoumístného roadsteru z Mnichova příliš nudný, fádní nebo málo luxusní, budete mít možnost to změnit. BMW totiž představilo koncept interiéru Pure Fusion Design, který by měl uspokojit i náročnější klientelu.

Základem je čalounění kůží Nappa, která pokrývá také dveřní panely a palubní desku. Sedadla jsou potažena Nappou v bílé barvě Ivory White, přechod mezi černou a bílou kůží má pak na starosti béžová kůže Saddle Brown. Kůži doplňuje hnědý dřevěný dekor Fineline s jasně viditelnou horizontální strukturou.

Příplatkový balíček interiéru půjde objednat ke standardním barvám, pouze s ním se však pojí speciální metalický lak Sparkling Brown. Zajímavostí je, že Pure Fusion Design se nevylučuje s M sportovním paketem. Na našem trhu se objeví v průběhu příštího roku, poprvé „na živo“ si jej budete moci prohlédnout v polovině ledna 2014, kdy se objeví na veletrhu NAIAS (North American International Auto Show).

Aleš Jungmann
Diskuze (14)
13. 12. 2013 11:20
Re: no konecne!
Podle mne to celkem koresponduje s celkovým naladěním vozu. Ale souhlasím s tebou.

Oranžová by měla být k Traction. Podobně jako žlutá byla k Impulse.

PS: Teď jsem se na to podíval a opravdu oranžová nahradila žlutou (a tedy Traction nahradil Impulse).
Avatar - Dinar
13. 12. 2013 08:46
Re: no konecne!
Jo, žlutá a červená tam je, já mám spíš na mysli, že by čekal, že budou do edic tlačit právě ty živé barvy a oni to postaví na hnědé. Jinak souhlas.
Avatar - Dinar
13. 12. 2013 08:45
Re: no konecne!
Rozdíl mezi E85 a E89 je dost velký, zejména po fl. s el řízením je E89 spíš šoukár, E85 s třílitrem byl malý obratný roadster, i když tvrdý. E89 je spíš GT a tím být nemá, je tam fakt malý rozdíl v obratnosti oproti šestce, která je o kus větší auto, má zadní sedačky, kufr atd. Je to jistě dáno i tou plechovou střechou, váha, těžiště... Asi to bmw vyřeší roadsterem na bázi dvojkové řady, malé auto s hadrou na střeše.
Pokud jde o nejlepší variantu E89, pak 30i před faceliftem. ;-)
12. 12. 2013 17:08
Skoro ako papagaj!
3 farby a materialy polubovky + drevo, tmave plasty, chrom a k tomu farebny displej a budiky. Purizmus? Ani nahodou.
Menej je niekedy viac. ;-)
12. 12. 2013 15:40
Re: no konecne!
Tak hnědá je módní záležitost. Pokud jde o ty jejich balíčky, tak mají, dá se říct, dvě řady. Takové ty stylové/ elegantní, tedy White, Balance a teď Fusion, a pak dynamičtější, což jsou Impulse a Traction (na tenhle jsem přišel až dnes). První skupina má pak dřevo, Impulse měl myslím klavírní lak a Traction má kov.

Co do laků, v nabídce myslím byla/ je žlutá, oranžová a červená. Ne že by to bylo něco světoborného, ale alespoň něco.