Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW Z4 také jako kupé?

Libor Zezulka
Diskuze (95)
Přestože BMW Z3 v provedení kupé nebylo zrovna symbolem úspěchu, bavorská automobilka plánuje výrobu Z4 kupé.

Přestože BMW Z3 coupé nebylo zrovna symbolem úspěchu (během pěti let se prodalo pouze 18 000 ks tohoto modelu), bavorská automobilka plánuje výrobu Z4 kupé. Uvádí to americký časopis Autoweek s odvoláním na zdroje blízké automobilce. Výroba BMW Z4 není podle Autoweeku vzdálenou hudbou budoucnosti, ale naprosto reálným, aktuálním projektem.

Studie vozu se údajně ukáže už na autosalonu ve Frankfurtu. Pod kapotou Z4 coupé se objeví zážehový řadový šestiválec s objemem 3.0 litry a výkonem 190 kW, M verzi bude pohánět šestiválec 3.2 litru o výkonu 264 kW. Nové BMW Z4 coupé má být uhlazenější než Z3 coupé a díky většímu zavazadlovém u prostoru také praktičtější. K tomu nezbývá než dodat: Uvidíme ve Frankfurtu.

Diskuse: BMW chce podle Autoweeku zaútočit s novým kupé na Porsche 911. Má podle vás šanci?

Libor Zezulka
Diskuze (95)
25. 8. 2005 19:32
Re: S NANUKEM NA LIMITU
03/2003 - tam žádnej snímek není, 05/2003 - je tam asi 30 snímků, žlutý akorát kytky. Barvoslepej nejsem. Tak to nějak rozhebej.
25. 8. 2005 19:25
Re: S NANUKEM NA LIMITU
Každé cabrio má problém v krutu. To je známá věc. Možná je chyba, že zet3 poměřuješ k M3. Protože jinak bys k němu byl shovívavější. To titulování není úmysl, já ponejprv přehlédl Michala a tak jsem psal 528ičce. To jsem pak napravil, ne. P.S. Mrknu na ty stránky :yes:
24. 8. 2005 21:17
S NANUKEM NA LIMITU
Tak jsem to nahoře přečetl a musím se smát. Já se taky pohybuju často na limitu - s nanukem, když moc nakousnu a pak trnu, kdy mi bude trnout. Co je tohle za báchorky, 528? Teamy lidí u BMW vyrábí auto, aby pak přišel jeden borec z Čech, co na něj mrkne, proletí u nich za vší levotočivou bokem a smete komplet Mnichov i s vyhlídkovou věží. Jo, a taky se mi líbí, jak jezdíš na tom limitu... to bych chtěl jednou zažít. Protože každej máme limity jinde, viď. Jinak jsem rád, že se tu pomalu ustálil názor, že to, zda je příspěvek k tématu rozhoduje zásadně autor. Velkej pokrok. Co lidí ztrácí čas vyjadřováním se, jestli je krtek k tématu nebo není a jestli je to štve nebo ne. Pro me za mě, když tu budeš psát 528ičko ty svý představy o tom, jak jezdíš na limitu, tak si je piš, já ti k tomu něco občas napíšu ale hlavně ti nebudu psát, jestli je to k tématu nebo není. P.S. miluju ty, co se jim zettrojka vlní v zatáčce.
23. 8. 2005 19:33
Re: Henlein
Musel jsem se mrknout do slipů