Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bronzové ocenění World Class Manufacturing pro Iveco Czech Republic

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Výrobní závod Iveco Bus ve Vysokém Mýtě získal bronzové ocenění v rámci auditu World Vlase Manufacturing.

Zisk tohoto titulu znamená pro podnik společnosti Iveco Czech Republic, a.s. oficiální vstup do společnosti závodů se světovou úrovní výroby. CNH Industrial přijal program World Class Manufacturing (WCM), mezinárodní metodiku organizace výrobního cyklu, s cílem spravovat globálně své výrobní závody v souladu s nejlepšími světovými standardy.

Metoda WCM je zaměřena na optimalizaci veškerých výrobních a logistických procesů, zlepšování kvality výrobků, snižování výrobních nákladů a zvyšování produktivity s cílem zvýšit flexibilitu pro zlepšení reakcí na potřeby trhu.

Proces zlepšování dle auditu WCM se skládá z celkem čtyř úrovní. První tři jsou bronzová, stříbrná a zlatá. Vrcholnou úroveň představuje titul World Class.

Výrobní závod ve Vysokém Mýtě je prvním podnikem v rámci Iveco Bus, kterému byla udělena bronzová úroveň certifikace od kontrolní komise WCM. Auditorům programu WCM předsedali Fabio Pastena a Marco Brandalesi.

Pavel Pachovský, generální ředitel a předseda představenstva Iveco Czech Republic, a.s. uvedl, že podnik ve Vysokém Mýtě díky svým zaměstnancům oprávněně patří na špičku výrobních závodů v rámci společnosti Iveco i celé skupiny CNH Industrial .

Podnik ve Vysokém Mýtě je největším výrobním závodem Iveco Bus a jeho brány již opustilo více než 15000 autobusů řady Crossway. Výroba zahrnuje také modelové řady Crossway Low Entry, Arway a Citelis.

V současnosti Iveco Czech Republic, a.s.exportuje více jak 90 % své produkce do zhruba 30 zemí po celém světě. Přímo pro společnost v České republice pracuje okolo 3000 zaměstnanců. V roce 2012 Iveco Czech Republic vyrobilo 2 773 vozidel. Společnost patří mezi TOP 100 plátců daně z příjmu v České republice, tržby v roce 2012 dosáhly 11,094 mld. Kč.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - Sandai
18. 10. 2013 16:09
Gratulace
V každém případě gratulace. Jde vidět že u nás vyrábět umíme. Lidi mají práci, platí se daně a v cizině to berou a nakupují :-)
Avatar - flyboyeda
18. 10. 2013 07:30
Iveco typ 911
iveco je pořádná kára s motorem vzadu jako 911ka