Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Buďte jako Blbý a blbější: Kupte si Micru, která vypadá jako pes

Stanislav Kolman
Diskuze (7)
Jestli prahnete po extravagantním Nissanu a z nějakého důvodu vám nevyhovuje crossover Juke, máme pro vás adekvátní náhradu.

Při výběru nového vozu mají zákazníci mnohdy hodně specifické požadavky. Jen těžko by se ale našel kupující, jenž by žádal plyšové auto s černým čumákem, kostí na střeše a ocasem vystupujícím z prostředku zavazadelníku.

Jenže překvapivě se jeden takový nyní objevil na prodej. Konkrétně jde o šest let starý Nissan Micra Visia se zážehovou dvanáctistovkou o výkonu 80 koňských sil. Jak jsem ale avizoval v úvodu, to nejpodstatnější není uloženo pod kapotou či v interiéru, klíčový je bizarní exteriér připomínající nejlepšího přítele člověka.

Unikátní přestavba je nyní na prodej a může být vaše za 3990 liber, tedy v přepočtu 114 tisíc korun. A i když to v tomto případě není zrovna podstatné, tato generace malého vozu patří mezi spolehlivé kousky.

Huňatá plyš je výhradou vnějších partií, v interiéru zůstalo překvapivě „klidno“. Usednout tak můžete do zcela normálního vnitřku, jenž disponuje i CD přehrávačem s několika reproduktory. Součástí výbavy je také centrální zamykání a elektricky ovládaná okénka. V údajích o najetých kilometrech se zdroje rozchází, ale hovoří se o maximálně 32 tisících, což není moc.

Nejsme si jisti, jestli je tohle obložení pro chlazení zrovna ideální, ale malý motůrek pod kapotou snad odpustí. Budeme-li pátrat po inspiraci přestavby, dost možná se dostaneme ke kořenům v podobě filmu Blbý a blbější, kde se dodávka v obdobném kabátu taktéž objevila.

Stanislav Kolman
Diskuze (7)
20. 11. 2017 12:31
Re: Yeeees! Blbý a blbější!!!
Ten podtitul, to je tvoj podpis? ;-)
Avatar - Ada je zase tady
20. 11. 2017 00:14
K dosažení stavu uvedeného v nadpisu...
... si stačí koupit nového rendlíka >:D
19. 11. 2017 20:16
Re: Pračka nebo myčka?
"Já to dávám do čistírny!" A nebojte se pane, je to hadrák, ten neublíží, ale leští!" >:D
Avatar - wakantanka
19. 11. 2017 19:37
Re: Pračka nebo myčka?
Vysavac s tepovacom predpokladam :-)
Avatar - Joky
19. 11. 2017 18:32
dát na to emisolevácký znak,
tak se tady o tom bude psát v superlativech !