Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bugatti v Ženevě oslaví vůbec poslední Veyron, je to kus číslo 450

Ondřej Chamilla
Diskuze (16)
Více než 450 vozů Bugatti Veyron údajně nikdy nevznikne, posledních pár kusů již má svého majitele, v Ženevě tak francouzská značka patřící pod koncern VW oslaví konec výroby tohoto hypersportu.

Prezident značky Bugatti, Wolfgang Dürheimer, již v minulosti prohlásil, že zbývá posledních osm Veyronů a nyní se zdá, že vozy jsou již prodané. V rozhovoru pro Auto Motor und Sport dále Dürheimer prohlásil, že na autosalonu v Ženevě proběhne oslava úplně posledního vyrobeného Bugatti Veyron, které má pořadové číslo 450.

Výrobce ultimativních supersportů drží detaily pod pokličkou, je však jasné, že nástupce Veyronu nepřijde v brzké době. Dürheimer vysvětluje, že „zákazníci Bugatti jsou často sběratelé umění kteří vědí, že vytvořit umělecké dílo nějakou dobu trvá.“ Další hypersport značky navíc musí být ve všem lepší než Veyron, což rovněž není nic jednoduchého.

V případě novinky můžeme opět očekávat pohon všech kol a dost možná i šestnáctiválcový motor doplněný o elektromotory, výkon tedy poskočí ještě o několik stovek koní výše a naopak hmotnost zase níže.

Ondřej Chamilla
Diskuze (16)
7. 2. 2015 22:19
Re: Snad se jim podaří ten 450 kus prodat
to by si tu stavku prehral, vsetko sa preda/predalo
Avatar - hedvin
7. 2. 2015 11:44
Re: Král bude mrtev, kdo bude král?
Lidé jsou různí a někdo se z té moci zblázní
Avatar - flyboyeda
7. 2. 2015 01:22
Re: Král bude mrtev, kdo bude král?
řekl bych že ti straší ve věži
Avatar - flyboyeda
7. 2. 2015 01:12
Snad se jim podaří ten 450 kus prodat
prodávají to docela dlouho, vsadím se že nějaký určitě zbydou
6. 2. 2015 21:20
Re: Král bude mrtev, kdo bude král?
Jo, čtyřistapadesátá masáž ega skončila. Teď už může zase Seat začít růst a Škodovka mít lepší techniku. Je to určitě technická lahůdka, ale za ty prachy.....