Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cadillac oficiálně poodhalil nový koncept (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Cadillac si pro letošní Monterey Car Week připravil premiéru nového designového konceptu s OLED displejem namísto tradičního přístrojového štítu.

Pebble Beach Concours d’Elegance se v roce 2011 stala místem světové premiéry pro úchvatný koncept velkého čtyřmístného kabrioletu Ciel a o dva roky později se na stejném místě představilo neméně atraktivní kupé Elmiraj a letos zde Cadillac představí automobil, který prozatím jen velmi zlehka poodhalil svůj interiér.

V dnešní době plné plánovaných i neplánovaných úniků fotografií, videí i technických údajů se daří Cadillacu udržet nový koncept pod pokličkou a upozornit na jeho existenci i plánovanou premiéru pouze za pomoci krátkého videa.

Díky tomu jsou informace o novince velmi omezené a v současnosti víme jen to jak má vypadat palubní deska tohoto vozu. Ta svými tvary spolu s provedením volantu vyvolává vzpomínky na americké koráby silnic šedesátých a sedmdesátých let, zatímco provedení přístrojového štítu v podobě OLED displeje ze společného vývoje s LG Eletronics naopak hledí do budoucnosti.

Cadillac hodlá svůj nejnovější koncept odhalit v kalifornském Monterey již tento čtvrtek 18. srpna 2016. Premiéru pak má být možné sledovat i prostřednictvím Facebooku značky.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
16. 8. 2016 16:37
Retro
Podle tloušťky věnce volantu jsem to na první pohled tipl na článek o nějakém veteránovi a hleďme, on je to design concept >:-[]